Under helgen ägde ett "Europa vs USA"-event rum i Storbritannien, där gameplay från #Battlefield 4 livestreamades. #Dice passade då på att avslöja lite detaljer kring det kommande nedladdningsbara materialet Second Assault.

Tillägget kommer bjuda på fyra kartor från #Battlefield 3 som fansen tyckte extra mycket om. Närmare bestämt Caspian Border, Operation Metro, Gulf of Oman och Operation Firestorm. De ska alla anpassas efter Battlefield 4 och spelet spelmässiga förutsättningar.

Second Assault är till en början Xbox One-exklusivt. Det släpps den 22 november till formatet, övriga plattformar får snällt vänta på sina respektive datum.

Källa: Incgamers, Dice.

okej ber hemskt om ursäkt, då har jag missförståt dig helt och hållet hehe, jag har inget emot lockers, det kan bli frusterande ibland men bra omväxling efter kört fordon 4-5 banor och mycket snipers och shinaginagns för lite run and gun, om inte man... 05/11 Nej, nej, nej! Du missförstår mig, jag har aldrig varit speciellt intresserad av att köra fordonen själv. Visst händer det att jag sätter mig i ett fordon men det jag gillar är att spela infanteri på stora banor där man måste akta sig för fordon. Det... 05/11 Säger inte att det är fel på fordon eller bf:S fordon concept är fel, nu finns där en bana för dom som vill spela Close quarter utan fordon, big fakking deal? är det någon som grinar så är väl det såfall du som grinar att du ej har skickligheten att aim... 05/11 Nu blev man ju nästan glad istället. Hmm, nice! 05/11 Det behövs bara två ord, Iwo Jima <3 05/11 Ursäkta mig men vet du ens vad BF är för spelserie och hur den alltid har fungerat? Om du tycker om CQC så mycket kan du väll spela CoD. BF har alltid varit stora banor med mycket farkoster och långa stridsavstånd. Den här förändringen av spelserien Bat... 05/11 dom som bölar på locker, lär ju inte spelat Close quarters spel. Och jag håller med den är kanske bajs till conquest, rush är och domination är den rolig däremot i conquest blir det en ren zerg fest. jag tycker om den det är iaf den som kräver mest indi... 05/11 Gulf of Oman ser jag fram emot. Riktigt kul i trean! 04/11 Men.. varför! får nå fel på dice!! (dom förtjänar inte stora bokstäver) Håller med "Thane", Dalian plant och Jalalabad! Önskar att det var första april. "Nahh just kidding with you folks!" We will include All of the BF2 maps instead!" 04/11 Om de gör om metro så att varje sida får en helikopter och att rush-kartan nyttjas till conquest så kan det funka. Man kan då flyga över berget, och jag skulle gärna se ett ventilationssystem som man kan klättra ner i och på så sätt anfalla ovanifrån. 04/11
Skicka en rättelse