#Blizzard har varumärkesskyddat Warlords of Draenor i Nya Zeeland och Australien. Alla som kan sin #World of Warcraft-historia vet att Draenor är skådeplatsen för Outland-expansionen och orcernas hemvärld. Med andra ord har det här namnet garanterat en anknytning till Warcraft-universumet. Expansion eller något helt annat?

Kanske når vi upplysning under årets Blizzcon-mässa som äger rum nu i helgen, mellan 8-9 november. Om inte lär vi i alla fall garanterat få mer information om Diablo III-expansionen #Diablo III: Reaper of Souls. Och vågar man även hoppas på något nytt kring #Starcraft 2?

Värt att nämna är att Blizzard tidigare registrerade namnet The Dark Below som vi ännu inte vet något mer om.

Källa: MMO-Champion

Tack till Brajg för detta #nyhetstips!
Draenor är ju egentligen helt förstört och Outlands är vad som återstår av det. Tror inte WoW kommer gå tillbaka ut dit, även om det är fullt möjligt med timetravel etc, men det kommer nog bara fucka upp storyn helt. Möjligt att det finns någon flytande... 05/11 Fast Diablo expansionen har ju redan ett namn Reaper of Souls och The Dark Below aldrig var registrerat. Så troligast är WoW expansion även om man kan hoppas på något nytt :) Utöver det så undrar jag hur mycket sanning det ligger i WC4 RTS ryktet. Senas... 05/11 Oerhört taggad inför nästa expansion. Spelet lever ännu och är mycket underhållande. Jag själv har spelat sedan 2005 och har inte haft så roligt under MoP nu som någonsin. 05/11 "The Dark Below" låter snarare som en diablo-expansion. Warlords of Draenor låter mer som en wow-expansion. 05/11 WoW är ett stort skämt nu. Jag tror inte heller att den här expansionen kommer vara bättre. 05/11 Luktar ju WoW: The Movie. Med namnet Warlords of Draenor så kan man ju dra slutsatsen att Thrall, Hellscream etc kommer ju från Draenor. Det skulle ju vara genialt att börja från början och göra en origin-story för de stora orcerna, till att fortsätta... 05/11 I dunno. Jag har tappat det mesta förtroendet för Blizzard sedan Blizzard North blev avskedade. 05/11 Lirar nog WoW, och ser fram emot nästa expansion! 05/11 Say what? WoW är inte på något sätt dött. Är helt säker på att det blir åtminstone två expansioner till och säkerligen utannonseras nästa på fredag, 05/11 Verkar som att folk redan glömmer bort SC2:LoV, (Legacy of the Void) Protoss kampanjen, frågan är vad mer kan de visa? Det är nu rykten om WC4 RTS, de har D3:RoS, Titan, och nu detta (som förmodligen är till Hearthstone). De som var huvudledarna för MoP... 05/11
Skicka en rättelse