GT-sexan har innehållet. Om en månad vet vi om den också har kvalitén.

#Gran Turismo 6 står redo att frälsa racingsugna Playstation 3-spelare om ganska exakt en månad, och vi kan konstatera att det blir en ännu fetare best än #Gran Turismo 5. Det står klart efter att utvecklarna tankat upp diverse ny information på spelets hemsida.

Spelet innehåller nära 1200 bilar, som även om många modeller återanvänds i olika årgångar ändå bör räcka och bli över för de flesta. Nya banmiljöer väntar också, närmare bestämt sju för serien nya miljöer, bland annat Brands Hatch, Willow Springs och Ascari. Det totala antalet banmiljöer blir 37 stycken, och nattkörning och nederbörd blir nytillskott på vissa av dem.

Andra nyheter är att premiumbilarna inte separeras från standardkärrorna, en spelform kallad Coffee break som handlar om minispelsutmaningar och en korrekt modellerad natthimmel där stjärnbilderna rör sig som de ska. Äntligen!

Gran Turismo 6 släpps till Playstation 3 den 6 december. Något Gran Turismo till PS4, som alltså släpps i Europa en vecka tidigare, har ännu inte avtäckts.

Har kört både och men mest frihetskänsla får jag med g27. Det tråkiga då också är att kopplingen nästan bara är på eller av, helt omöjligt att starta på tomgång och släppa upp kopplingen. Helt klart ett kul spel som jag spenderat flera timmar med, men... 06/11 Man får verkligen hoppas att 6an blir en "fetare best än 5an" för 5an var allt annat än en fet best. Större besvikelse var det längesedan man upplevde. Körkänslan var grym, och det var ungefär allt som var bra med det spelet. 06/11 Jag håller med dig. http://www.youtube.com/watch?v=NSJQ2YaA3fA gt5 vs http://www.youtube.com/watch?v=1wwyX52CHJk. Slutet på den första videon säger allt. 06/11 Jag kör också med ratt, men har inte märkt något med vanlig handkontroll heller. Har iofs inte spelat med handkontroll så mycket, så jag kan ha missat det. Med ratt har jag aldrig upplevt det. 06/11 Skumt, har inte spelat det på väldigt länge men jag körde det med ratt och då tyckte jag det var bra. Jag spelar även iRacing, lfs och simbins spel så jag är van vid realistiska simulatorer och tycker gt klarar sig bra för att vara en konsolracer. Kör... 06/11 När ska Audi S2 '91-96 och Audi S4 '90-95 dyka upp i ett bilspel? 06/11 Saab finns i Forza 4 också! ;) Mitt största problem med GT är att bilarna låter som dammsugare, får helt värdelös feeling när jag spelar det. Forza for life. 06/11 Upplever det här när jag har tagit bort alla möjliga hjälpmedel som finns i hela spelet och universum, annars skulle jag inte klaga. Kan hända att jag är lite för känslig, därför jag märker av det. Ser det även på staplarna hur mycket jag gasar och hur... 05/11 Aldrig fastnat för Gran Turismo spelen tyvärr. Dock så var Shift 2 helt underbart. 05/11 Ställ in manuell växel och ta bort hjälptunktionerna så får du vad du vill ha i gt5. Att du inte kan gasa så mycket du vill borde bero på att du har någon form av anti-spin inställt. 05/11
Skicka en rättelse