Att använda Left 4 Dead 3 eller Half-Life 3 som dragplåster är "inte vår filosofi" menar Doug Lombardi.

Med både en egen distributionskanal och under nästa år en egen hårdvaruplattform är det inte konstigt att många har spekulerat kring att Valve skulle låsa efterlängtade uppföljare, som #Half-Life 3 och #Left 4 Dead 3, till SteamOS. "Det är inte vår filosofi" menar dock Doug Lombardi bestämt när saken togs upp i en intervju med The Verge.

– Möjligen att det skulle fungera bäst på Steam Machines men exklusiva lösningar är helt enkelt inte vår stil, förtydligade Lombardi.

Han menar också att det kan ha varit ett misstag att låsa #Half-Life 2 till Steam när det släpptes med tanke hur ung och obeprövad tekniken var då.

förhoppningsvis fattar dem det en dag. att faktiskt lyssna på konsumenterna vad de vill ha! enkelt exempel, hade de släppt Killzone (ps exklusivt) till data, då hade jag lirat hela serien med en gång = mer pengar för dem. =) 06/11 Håller med, konstigt nog verkar dom gå back på konsolerna (eller med ganska liten vinst iaf) som det verkar. Ifall dom gör det bara för att släppa spel så kan man ju tycka att det är extra knepigt resonemang. Å andra sidan är dom ju inte ensamma i dumhe... 06/11 Det kan inte bara vara jag som undrar när Valve's första riktigt stora skandal kommer och man får en hel annan bild av dem. Men men, tills dess; bra Valve! 06/11 Ni läste väll kommentaren under artikeln: Doug = 4 letters, Lombardi = 8 letters, 8+4=12, 1+2=3 Half life 3 confirmed!! Då var det avslöjat och bara sitta ner och vänta! 06/11 Jag minns fortfarande hur "tillfredställd" spelcommunityn vart när Steam kom och man va tvungen att ha det för att spela nya Counter-strike... 06/11 Om jag minns rätt så var kontrollen baserad på mus/tangentbord-input, alltså knapparna motsvarade tangenter på tangentbordet och touch-skivorna kunde programmeras att motsvara antingen tangenter eller musinput. Allt var dessutom konfigurerbart. Den desi... 05/11 Du verkar inte ha märkt det själv så jag säger det i klartext: du för diskussionen på en helt egen nivå så jag låter dig helt enkelt vara. Med ditt sista inlägg vet jag inte ens om du försöker driva med nån av oss eller om du bara är korkad. Först likst... 05/11 Jasså? Vart är Episod 3 eller Half-Life 3 ? :< 05/11 Så ska det låta, är mer än trött på konsol/mobil eller för den delen PC-exklusiva titlar! 05/11 Vill du hellre att jag gör en gemföresle att folk skulle skaffa ett xobox ifall dom vill spela ett xbox spel väldigt gärna men annars föredrar nintendo 64? 05/11
Skicka en rättelse