Under gårdagen kunde du ta del av en hel del information om Gran Turismo 6. Nu har vi fått ännu mer för vår spelälskande matsäck att smälta, och det är av den ögonbrynshöjande sorten.

Via spelets hemsida får vi reda på att det kommer en uppdatering som låter dig skapa egna banor till spelet. Något senare kommer det en GPS-applikation till smarta telefoner, som gör att du kan köra en bana med din egna bil. Denna förs sedan med hjälp av magi (modern teknik) över till spelet.

Ah, hade helt glömt bort GTA5. Ok, då får jag väl inse att jag tänker konstigt :P 07/11 Mitt problem med GT5 var laddningstiderna och trögheten. Sålde min playseat, G27 (Som köptes speciellt för detta spel) samt spelet ganska snabbt. Detta är inte 2001. De får skärpa sig. Det förstörde hela spelupplevelsen. 07/11 "Jo konstapeln jag håller på att skapa en bana till mitt nya bilspel" ;) Låter ballt. Tror tyvärr inte jag kommer köpa GT6, gillade inte 5:an. För avancerat för mig, vet knappt var tändstiften sitter på min bil. 07/11 Det borde det göra. Antar att det finns begränsningar när det kommer till längd dock. 07/11 Det där med GPS-funktionen verkar ju sjukt häftigt. Nu är ju frågan om det funkar bara... 07/11 Många bilentusiaster äger ett PS3 redan, och dom är inte så kräsna när det kommer till grafik m.m.. Jag tror många som spelar GT5 aktivt idag kommer byta upp sig tack vare nyheterna. Jag lär nog skaffa 6:an när det har sjunkit i pris. Kommer ändå ha en... 06/11 Gps delen låter lovande 06/11 Rockstar lyckades ju ganska bra med GTA5 som bara släppts till PS3 Och Xbox 360. Gör man ett väldigt dyrt spel så är det troligen en bra idé att främst sikta mot den "förra" generationen ett tag till. 06/11 Jag läste nånstans att dom jobbar på en ps4 version men den skulle komma 1år senare eller nå liknade 06/11 Jo garanterat... dessutom så skulle spelet INTE släppas vid release av PS4 iallafall... om de nu utvecklade det till PS4. 06/11
Skicka en rättelse