Blizzard avslöjar några av de ikoniska karaktärerna vi kommer möta i Heroes of the Storm.

#Heroes of the Storm, som vi tidigare kände som Blizzard All-Stars, har för första gången fastnat på bild. Artwork-alstret som släppts via Twitter säger inte mycket om själva spelet men är ändå kittlande nog för fansen, för nu får vi se exempel på en rad ikoniska karaktärer som kommer dyka upp i spelet. Eller vad sägs om: Lich King, Anub’arak, Illidan, Nova, Starcrafts Tychus Findlay eller självaste Diablo? Spana in bilden undertill.

Arenaspelet hämtar kända karaktärer från Starcraft-, Diablo- och Warcraft-världarna. Det kommer anamma free-to-play-modellen och mikrotransaktioner.

Ikoniska karaktärer så det förslår.

Tror de får svårt att konkurrera med LoL då spelet är så inkört och Blizzard knappast kommer att pumpa in pengar i E-sport som Riot gjort heller. Dota2 må anses som stort för att TV6 Play visar det men det är relativt litet i jämförelse med LoL, färre... 08/11 Varför hoppas på det? Jag hoppas spelet blir bra, jag gillar moba spelen som finns. Förutom då HoN med en comunity som är så förbannat otrevlig, det spelet har en community som är dom värsta noobhatarna någonsin, dom har fan glömt bort själv hur värdelö... 07/11 Blizzard är butthurt för att Icefrog (skaparen av DotA som var en map i wc3) gick till valve och gör därför sin egen moba. Hoppas verkligen att det inte går hem om jag ska vara ärlig! Orkar inte fler mobas.. Mitt hjärta tillhör redan Dota 2 :) 07/11 förhoppningsvis kör dom samma som i dota och lol, får hoppas dom kan hjälpa mig att kunna logga in med snart. 07/11 Fräck bild, påminner väldigt mycket om loadingscreensen till Dota1 i WC3. Vad gäller själva spelet så tror jag det blir svårt att utmana Dota2. Blizzard sitter ju i en liknande sits som utvecklare av "hack 'n slash"-spel satt i efter Diablo2. Dota2 har... 07/11 Dom säljer bara skins i dota och lol, så blizzard bör köra samma spår om dom inte är helt koko 07/11 Hade varit fräckt om man på nått sätt hade kunnat importera sin gamla WoW gubbe, dvs. utseendet som ett skin. 07/11 Hoppas dom inte får för sig att man kan köpa prylar som gör dig bättre, då kan blizzard tyvärr dra åt fan. Inget emot f2p, men jag rör inte dom spelen där man endast köper saker som gör dig bättre snabbt. 07/11 Coolt med SC snubben :) 07/11 probably not....diablo blir nog motsvarigheten till doombringer i dota 07/11
Skicka en rättelse