Dead Rising 3 är ett av releasespelen till Xbox One. Redan nu kan du få ett köttigt smakprov.

#Capcoms #Dead Rising 3 är ett av lanseringsspelen till Xbox One och blev överraskande nog konsolexklusivt. Det släpps i stora delar av världen i november. Även om Sverige tvingas vänta till början av nästa år på den officiella releasen kan vi nog räkna med att det kommer importeras friskt.

Arekkz Gaming gör väntan ännu kortare då de nu har fångat 25 minuter av spelet på film. Förvänta dig strider, utforskande och mycket av berättelsen, så vill du inte spoila zombiefesten kan det vara klokt att vara vaksam. Men kan du inte få nog kan du också spana in spelets 25 första minuter här.

Just nu väntar man på World of tanks till 360 som kommer närsomhelst , undra om det kommer till Xbone också. 08/11 Jag tror men det här är bara min egna uppfattning att man tjänar mer på att sälja ett spel till alla platformar istället för att bara fokusera på en enda konsol. Oavsett vad Microsoft än erbjöd Capcom för att sälja sin själ så är jag nästan 100 att dom... 08/11 Monopol betyder väl att ett företag har kontroll/makt över en marknad? Exempelvis Systembolaget har monopol på spriten i Sverige? Även om jag kanske drog det värsta strået i stacken så kan det ju hända att en konsoltillverkare köper upp alla stora titla... 08/11 Haters gonna hate speciellt pc masterrace folekt. Men ser verkligen framemot detta spelframtiden ser ljus och härlig ut för alla. Det som jag ser mest framemot är detta ryse son of rome och froza 5 som launch titlar sedan skall det bli kul med Halo 5... 08/11 man såg tydliga fps drops när han körde över massor av zombies och sprutade nå eld 08/11 vilken bedrövlig spelare... gör ont i kroppen att kolla på. ungefär som när man ser en skräckfilm och man sitter och skriker på tv:n vad dom ska göra men så gör dom tvärt om hela tiden :P Han hadde inte överlevt länge i ett spel som tex infestation 07/11 Monopol? Det var något nytt för mig. Trodde monopol bara kunde försvaras av en stat. Och vad jag vet så har staten gjort allt för att sätta käpparna i hjulet för MS när de haar velat bygga in Explorer i sina operativsystem. men men. 07/11 Det är ingen debatt, bara ledande frågor så att du kanske luskar ut svaret själv :) Det är vinstdrivande företag vi talar om. De flesta av dessa är ute efter att maximera sin vinst. Prioritet två är att se till att man i alla fall går runt utan att gå... 07/11 Kan nog vara lite knepigt om spelet ser bra ut och är knökat med många zombies. Det är liksom ganska krävande kan man tänka sig, Xbone är trots allt ingen superdator utan en ok spelkonsoll till överkomligt pris. 07/11 Menade inte att sätta igång en debatt här men visst kan det vara så att konsoltillverkaren köper upp alla rättigheter och på så sätt skapar ett monopol. Samtidigt har ju spelföretagen rätt att välja vilken väg dom ska gå. Hade jag ägt ett spelföretag... 07/11
Skicka en rättelse