Nu börjar det hända saker kring det kommande mmo-spelet #Wildstar. I december kan vi se fram emot en vinterbeta. Eller ja, de som kommer in kan ju glädjas. De som inte gör det får istället fresta ögon och hjärna med mer information om spelets klasser.

Först ut är warrior, en tuffing som diggar närstrid och att reta upp sina fiender. Krigare i Wildstar har en armkanon á la Mega Man, som de använder för att skjuta motståndare, dra dem till sig med en krok – och vattna blommor.

Kan inte mer än hålla med dig! Lineage 2 var mitt första MMO och det kändes lite lustigt när man väl gick över till något annat..:) 08/11 Håller med dig om att klassbegränsningarna är lite tråkiga, men det är å andra sidan vanligt bland RPGn. Enda MMO:t jag spelat där man faktiskt kan använda alla vapen oberoende av klass är Lineage II. Vad gäller GW2 kom jag faktiskt på att det är minst... 08/11 Mjo GW2 var rätt schysst på det sättet men det jag inte gillade var att man var begränsad till just "så" många vapen och utilities skills. Var det inte totalt 8 skills i GW2? Var ett tag sen man spelade det:) Har sett en hel del gameplays på spelet och... 08/11 Just detta är något som förtagit mycket av upplevelsen för mig i äldre mmorpg:n, att det finns 30+ skills och ett interface sönderkluttrat med informationsrutor. Guild Wars 2 var därför riktigt skönt med sina 10 skill slots, varav 5 bestäms av vapnet.... 08/11 Det kommer vara totalt 9 skills du kommer kunna använda! Men striderna ser ut att gå relativt snabbt + att du ska hinna undvika attacker, så jag tror nog att 9st är rätt lagom. Mer hinner man ju inte trycka på :) Ta ett exempel från nya Final Fantasy... 08/11 Jag tror man kommer använda olika loadouts som man enkelt kan byta mellan. Behöver man tanka en mob kör du kanske loadout 1, behöver du mer crowd control byter du snabbt till 2. Och att mycket av utmaningen då blir att finslipa dina val för att du inte... 08/11 Jag tror att om striderna är snabbare och mer intensiva, så kan man ha allt mindre aktiva skills. Känns som att behöva 30+ olika och sitta avfyra dom i någon viss ordning passar bättre till längre strider, så jag hoppas verkligen dom kan hålla tempot... 08/11 Ser verkligen fram mot detta spel! Men blä åt att dom visst kommer ha begränsat med skills som man kan använda.. va var det där? 5 st? 07/11 Coolt! Tack för tipset! 07/11 Dum som man är så trodde man att dom skulle visa "6" nya klasser... :C Men bra att dom har 6 klasser vid release :) 07/11
Skicka en rättelse