#World of Warcraft må vara nere i "blygsamma" 7,6 miljoner prenumeranter, men det går desto bättre för hack 'n slash-äventyret #Diablo III. Tack vare lanseringen av PS3- och Xbox 360-versionerna av spelet har den totala försäljningen nu överstigit 14 miljoner exemplar, avslöjar #Activision Blizzard för sina investerare.

– Recensionerna har varit väldigt positiva för konsolversionerna av spelet. Mycket av hyllningarna har handlat om förändringarna vi gjort i loot-systemet och vårt beslut att inte inkludera auktionshuset. Både spelare och kritiker har noterat att dessa förändringar har resulterat i en mer underhållande och tillfredsställande spelupplevelse, berättar Michael Morhaime.

Han lovar också att designbesluten från konsolversionerna av spelet kommer leva vidare i expansionen #Diablo III: Reaper of Souls som släpps nästa år.

Källa: Videogamer

Man måste räkna på att det har sålts sjukt många accounts till dem som kör bots, det är trots allt folk som har det som deras jobb. 08/11 Ja men vilka? Dom flesta speltillverkare nuförtiden slänger ju bara ur sig halvfärdiga titlar som lever på föregångare eller bara titeln, Minimala ändringar från spelet innan och sen säljer för fullpris. Det enda spelföretaget jag kan komma på som jag... 08/11 Som jag skrivit många gånger tidigare är det stora negativa med spelet att det är så nerdummat och förenklat för att passa tangentbord och mus. Hade man gjort spelet snabbare, anpassat för gamepad och gjort det svårare taktiskt istället för casino så... 08/11 För vi som nöter det ännu uppskattar spelet för vad det är, så vårt var det väl inte? Det är samma sak inom dom som fortfarande spelar cs 1.6 eller cs source eller kan gå ännu längre tillbaka. cs 1.5 med nya AOL så dom kan lira hur som haver. Det är för... 08/11 Bra spel men värdelöst företag. Polaren vart bannad 2 dagar efter release för att försökt sålt sitt konto på stog dom när vi nörda som fan, sen sluta jag för att han vart bannad och sen vart mitt bannat också för att försöka sälja det när jag inte ens... 08/11 Det enda problemet jag ser med konsoll-versionen av Diablo 3 (i min egen erfarenhet på Xbox 360 då) är priset, den digitala versionen som köpes och nerladdas via Xbox Live kostar 699 kr... >_< (trots att du kan köpa det på skiva för som lägst runt 399kr... 08/11 Förmodligen också det spel som sålt så mycket och så snabbt tappat spelare. Känner ingen som längre spelar D3. Jag liksom "alla andra" köpte det men det åkte snabbt ut. D3 var inte i närheten av att dra lika mycket som D1 och D2 gjorde vid sina releaser... 08/11 Håller med dig Draug. bleak: Blizzard North drog egentligen inte. De hade en alpha klar av sin vision för Diablo 3 redan 2005-06ish, men Vivendi "gillade den inte", utan sparkade hela BNorth-gänget och satte sen över IPt till Blizzard Irvine (Warcraftgä... 07/11 Det finns en liten sak jag vill kommentera som jag tänkt på själv på sistone, som gör Diablo 3 tråkigt för mig. Om du tillåter en liten konstruktiv kritiker vid namn Rentah ta plats. Det stora som jag ogillar med Diablo 3 är att spelet handlar om endgam... 07/11 Nejdå, inte har jag spelat diablo. Jo det har jag, jag har spelat både tvåan och äger trean. Jag vet hur mycket tid det tar i att få grejer i det, jag är ingen nybörjare inom dom spelen. 07/11
Skicka en rättelse