#Relic Entertainments kontor hänger det säkert en broderad tavla med orden "Alla goda ting är tre" - en tredje expansion till #Warhammer 40,000: Dawn of War är nämligen under utveckling. I #Soulstorm kommer du att kunna spela med ytterligare en ras, de snabba och grymma Dark Eldar.

När tillägget beräknas släppas framgår inte av de knapphändiga uppgifterna men det tas upp i nummer elva av tidningen Games for Windows.

Har vi en gnutta tur levereras det lite extra material till de befintliga raserna också, motorcyklar till Space Marines hade inte varit fel. 20/09 Inte ISTÄLLET, utan OCKSÅ, som i Dark Crusade. ^^ 20/09 40k MMO't är redan tjingat av Vigil Games; http://www.fz.se/spel/?id=6864 Så de två andra Relic-projekten är andra spel. Högst troligtvis är det ena av dem Homeworld 3 och det andra Dawn of War 2. 20/09 Har märkt att folk ibland anmärker på stavfel så då tänkte jag bidra med ett här :). "Dark Eldar i den tredje expansionen till det hylla strategispelet." Hylla borde vara hyllade? För övrig så provade jag spelet när jag hade en väldigt dålig dator och... 20/09 Hmm tro om dom fixar Skirmish AIn i denna expansion? I senaste patchen så vart AIn REJÄLT nerfad, 2 Players får inge motstånd alls mot 2 Ork AI's @ INSANE difficulty, tråkigt >< 20/09 Warhammer 40K MMO spelet görs av Vigil Games så det är det inte. http://www.gamespot.com/news/6166560.html Jag tror att dow2 är en av dom hemliga titlarna. Sedan är den andra kanske ett nytt ip. 20/09 Mmm.. DoW mmm CoH :) Gillar Relic som fan 20/09 Min gissning är ju att ett av projekten kan vara Warhammer 40k MMO't sen ytterligare en COH expansion. Det skulle väl vara ganska rimligt. 20/09 Två hemliga expansioner till COH. ;) Själv hoppas jag på att de använder sin voodoo till att skapa ett nytt strategi/taktik-IP med nyskapande gameplay. Sjöslag eller retro-scifi (sky captain) kanske? 19/09 Visst hoppas man på DoW 2 också, men det är kul med en exp också. :) 19/09
Skicka en rättelse