Blott två veckor återstår innan Xbox One slår ner i utvalda delar av världen (hit till Sverige kommer den inte förrän 2014, men det går ju att importera). #Microsoft passar därför på att visa upp sin nya dashboard med tillhörande funktioner i en ny trailer.

Det som kanske imponerar mest är att man kan hoppa sömlöst mellan olika applikationer utan några vidare laddningstider. I exemplet nedan får vi se hur de kvickt kastar sig in och ut ur en spelsession med #Forza Motorsport 5, för att titta på film, videochatta och prata med en interaktiv tv-tablå.

För oss konsolspelare som aldrig kunnat tabba förut så ÄR detta magi! ;) 11/11 Good stuff Xbox one ser smidigt ut. Alt+tab på pc går inte jämföra med, xbox one gör tabbandet mellan spel och annat mycket snabbare,. Iaf jämfört med windows 7;(2600k@4;2 16gb ram gtx 650;). Windows 8 har jag inte provat än men dom som har säger 8 är... 10/11 DET SUGER,KAOS.INGEN ORDNING OCH REDA:down: 09/11 Du verkar inte fatta någonting. Är du överkänslig pga att det har varit mycket negativet runt xbox one? Då tycker jag du ska ta tio djupa andetag, lugna ner dig och läsa vad jag skrivit. Jag är inte PC master race för jag äger alla konsoler utom Nintend... 09/11 Ja och du är så jävla cool för det också, här får du en kaka! Alltid ska någon hitta de dummaste anledningarna till att klaga på Xbox One. Jag slår vad om att du är en sån där "PC MASTER RACE" kille. Dessutom så förstår jag inte varför du klagar på det... 09/11 Ser riktigt trevligt ut! Hoppas bara tv funktionerna med programtablå osv kommer fungera i sverige. Får hoppas detta är en del av den sk lokaliseringen. 08/11 Man kan använda mobilen eller plattan som fjärrkontroll om man vill det. 08/11 Det är väl därför den är försenad i flera länder pga av lokalisering och att få kinect på fler språk. 08/11 Hahaha detta kommer vara lika användbart som Siri blev för iPhone. (Första iaf jag stängde av efter köp) Kommer det finnas röstigenkänning på svenska för svenska konsoler? Vågar chansa på ett nej. 08/11 Fin hund :) 08/11
Skicka en rättelse