Årets upplaga av Blizzards mässa Blizzcon är i full gång och vi har redan nåtts av utannonseringen av #World of Warcraft: Warlords of Draenor – en ny expansion till #World of Warcraft. Men #Blizzard nöjer sig inte där och har även skickat ut ett rejält lass med information om det kommande moba-spelet #Heroes of the Storm, som vi kan se i två nya filmklipp nedanför.

Heroes of the Storm är free-to-play och kommer till en början lanseras med 18 välkända hjältar (fler kommer senare) och skurkar från företagets olika universum. Man låser upp dem alla genom att spela spelet – vill man ägna sig åt mikrotransaktioner är det främst kosmetiska prylar som finns till försäljning. Vi kommer också kriga på många olika slagfält som har olika hemligheter och strukturer som förändrar matcherna i grunden.

Känner du begäret? Då kan du registrera dig för betan på den officiella hemsidan, via ditt battle.net-konto.

Jag vill se Tychus Findlay! 13/11 Mest förvånad över att ingen kommenterat att diablo rider runt på en rainbow unicorn vid 40 sek in på gameplay klippet. Aningen trippy. 10/11 Glöm inte att ni kan OPTa in till betan på erat b.net konto! Ser riktigt kul ut! :) 10/11 Bra att dom försöker få bort dom frustrerande elementen ur spelet, ännu mer skoj att dom försöker ge karaktärer mer unika roller. Allt lät jävligt bra i teori, men av vad jag såg av det faktiska spelet så såg det lite sådär ut. Hade velat se mer skala... 10/11 Inte för att vara den men "hook" hos abomination fanns reden i WC3. Dota startade som ett mod till WC3 och blev sedan ett eget spel. Mycket i Dota 1 och sedan Dota 2 kommer direkt från Blizzard universumet. Valve har bara valt att döpa om tex. Pudge frå... 10/11 Saknar det! Även om jag inte har spelat WC3 så jävla mycket tyckte jag ändå det var schysst, mest för storyn och atmosfären. 09/11 Nej nej nej, Blizzard kommer inte annoncera WC4 före det att sista expanstionen till SC2 släppts och börjat avta i popuralitet. De vill helt enkelt inte ha två liknande titlar slåss om deras egna säljarsiffor. Så det är bara att vänta, WC4 kommer att... 09/11 Säga vad man vill om idén, men dom lyckades iallafall bra med den trailern enigt mig! :) 09/11 Kommer bli SÅ JÄVLA EPIC! Lite tråkigt att det kommer vara över fort med 20 minuters matcher. Hade velat haft 30-40 min... Kanske kommer senare... Blir Arthas 100%. :) 09/11 Är mycket mer intresserad av detta i jämfört med dota 2. Blizzqrd försöker iaaf göra någonting nytt... 09/11
Skicka en rättelse