Blizzcon har kommit och gått under helgen, vilket innebär att nyhetsflödet fyllts av #Blizzard-relaterade nyheter. Vi har bland annat fått veta mer om expansionen #World of Warcraft: Warlords of Draenor och #Heroes of the Storm – Blizzards kommande moba-spel.

De som suktar efter det digitala kortspelet #Hearthstone: Heroes of Warcraft går inte heller lottlösa. Spelet har befunnit sig i stängd beta och det har inte varit helt enkelt för oss vanliga dödliga att komma in i värmen. Men under december månad kommer Blizzard öppna portarna på vid gavel och släppa in alla spelsugna så vi också kan bygga våra kortlekar och tävla mot varandra.

Man kan genomföra quests i spelet, som belönar en med glimmande guld. Denna valuta kan man använda för att köpa fler kort eller anmäla sig till hårdnackat arenaspel. Man kan även spela mot vänner, rankat eller träna mot artificiell intelligens.

Hearthstone: Heroes of Warcraft kommer förutom till pc och mac även till Ios och Android. Mobilversionerna är under utveckling men Blizzcon-besökare kunde redan nu testa de versionerna, så särskilt långt från release är de förhoppningsvis inte.