Det har varit några rundor kring det här med #Dead Rising 3 och prestandaproblemen. Det hela började under årets E3 då mässbesökare kunde bevittna stora problem med Xbox One-titelns bilduppdatering. Sedan dess har #Capcom bestämt sig för att köra spelet i upplösningen 720p och låsa bilduppdateringen till 30fps, något som enligt sajten Polygon gett resultat.

Men problemen är tydligen tillbaka igen. Digital Foundry har testat spelet och konstaterar att upplevelsen tenderar att ramla ner till runt 20 fps när man slaktar zombier utomhus. En lägsta notering på 16 fps antecknades. Deras film från spelsessionen ser ni nedan.

Läs gärna hela artikeln som går in i stor detalj kring olika tekniska aspekter, samt nämner några av spelets positiva egenskaper. Till exempel är laddningstiderna näst intill obefintliga, antalet zombier tre gånger så stort som i #Dead Rising 2 och spelytan är stor och öppen.

Angående "steambox" - Det är en konfigurerbar PC, inget låst format. Dom billigare formaten är ju för att vara som konsoler eller rena stream-maskiner från den riktiga PCn. ......Mods som förhöjer/förlänger spelupplevelsen?..... Nä just det, i rest my... 15/11 Alltså det enda jag vill säga är att vill man inte köpa en konsol så gör då inte det, jag trivs med konsol, jag vet att alla spel jag köper fungerar och de fungerar bra. Så är det ju inte precis alltid med PC spel... 14/11 XBOXONE?:down: 14/11 Ajustde, finns inget som maxxar alla nya spel, varken nu eller om 6+ år utan uppgradering, i 1080p@60fps för 4,500.- som existerar i dagsläget oavsett vad man jämnför med. 14/11 Ja en Xbox One kommer såklart att "maxxa" alla spel som släpps till den under dess livscykel. Och utvecklar kommer säkert att komma upp i full-hd, 60 fps så småningom. Sen att de inte kommer att se lika bra ut som till en ny dator för 20 000 är ju en... 14/11 Lagom skum jämförelse. Nämn något överhuvud taget som kan maxxa nya spel i fullhd @ 60fps, 6 år framöver för 4500.- utan att behöva uppgradera något? Med tanke på att artikeln även handlar om 720p @ 30fps i nextgen konsollen. 14/11 Av beta testarna av deras "box" lansering har endel fått i3 med 660 andra har fått i7 med 780. Men bara det lilla native stödet kommer innebära linux drivrutiner, och det gör mig glad. Kommer en ps4 kunna spela upp 4k ? nej, det kommer en soff-dator med... 13/11 Trollar du? Steambox görs av Valve som jag skrev tidigare och spel till den kommer anpassas efter konsolen i första hand. Där kommer utvecklaren Valve anpassa sina spel efter en maskin som kommer prestera som en PS4. Om steambox blir nog populär kommer... 13/11 Har jag sagt valve ? pröva läsa inläggen ffs. Valve behöver inte vara utvecklaren för att något ska lanseras genom steam. 13/11 Nämn ett spel av valve. 13/11
Skicka en rättelse