Här kommer dagens kanske viktigaste nyhet: allas vår Zlatan har gått och blivit Xbox One-ambassadör i Frankrike. Beviset hittar vi på Twitter där fotbollstjärnan uttalar sig om saken och publicerar en bild där han sitter på en tron och visar upp sitt bländande leende.

Kanske är det hans egna tron som syns på bilden? Oavsett hur det ligger till med den saken så är det en skammens dag för jantelagen, samtidigt som det förstås är lite kul att svensken visar sina gameranknytningar. Exakt vad Zlatans roll som ambassadör innebär vet vi dock inte.

Nej det är han verkligen inte även om måååånga miljoner kvinnor nog inte håller med oss :) Men som tur är behöver man ju inte vilja gosa med honom efteråt bara för att man kan erkänna att han är en av världens största fotbollsspelare just nu. 15/11 Zlatan är kanske kung men han är fan inte snygg :) 15/11 Men shit, jag trodde FZ-folk var lite mer kritiska konsumenter än att låta sig påverkas positivt eller negativt av vem som gör reklam för en konsol. Ung bransch i all ära. Men det är inte konstigt att vi tvingas stå ut med så mkt skit när folk fattar... 15/11 inte i officiell kapacitet, man jag tvivlar inte på att han skulle göra ett betydligt bättre jobb än den nuvarande då han har både överlägsen hållning och verbala färdigheter trots allt. det borde kanske folkomröstas om saken.. :p 14/11 Fast dom är fortfarande fula, tänderna däremot är fina :) 14/11 Dom där fötterna har gjort honom ekonomiskt oberoende och en av världens största fotbollsspelare, förklarar allt :P 14/11 Men dom fula fötterna har tjänat honom mer pengar än du ens kan drömma om :P 14/11 Zlatan är Sveriges äkta kung. 14/11 en kändis som får betalt för att vinka i områden där det finns produkter som behöver moraliskt stöd till gagn folkets gillande. ungefär som kungen. (den riktige kungen alltså, inte Zlatan) 14/11 https://pbs.twimg.com/media/BY4tXZzCAAAfNhO.jpg antar då att spakplaceringen på DS3 inte var problemet iaf med tanke på vilken hand som tydligen lidit mest. jag tror den gode Zlatan zlitit ut handen på annat sätt. men självmål är de bästa målen, på tal... 14/11
Skicka en rättelse