Efter en del mediokra betyg tyckte Official Xbox Magazine att det var dags att håna PS4-spelen.

Betygen för de tyngsta Playstation 4-titlarna har varit lägre än många väntat sig. #Knack (bilden) snittar just på 59 av 100 på Metacritic. #Killzone: Shadow Fall går bättre med 73 av 100 men detta är ändå ett av seriens sämsta snittbetyg.

Official Xbox Magazine tog tillfället i akt att dela ut en känga, som du ser undertill. Men det dröjde bara minuter innan de bad om ursäkt: "Sorry. Vi kunde inte låta bli."

En hel del kod. Var skrev jag att det själv kodades om honom? Han köpte en del av koden av en annan polare till honom för ett par dollar och infogade det i DOS. Xbox Ones operativsystem bygger en hel del på Windows 8. Bara för att man inte kan köra Xbon... 22/11 Har Gates själv kodat i Windows? :D Han gjorde knappt nåt i DOS koden ffs. Du sade det själv, det är en "special" version, som inte har nåt med windows att göra förutom modern ui looken i menyerna. Kan man köra windows program? Nä. Kan man köra xbone... 22/11 Ja vi har ju knappast mycket att välja på? ELLER HUR? 14/11 FZa dukar upp till flamewar, ger fanboisen ammo och bjuder publiken på popcorn.. :-O 14/11 Att skratta åt deras xbox förgrening i företaget är det väl inget fel på ? Själv spenderar jag mer pengar på varmkorv och pizza under loppet av 5 år än vad jag gör på microsoft produkter. 14/11 Man kan ju inte direkt ta dem seriöst när dem håller på så. 14/11 Förutom det faktum att Xbone kör med en specialversion av Windows 8 med Modern UI och görs av Microsoft som grundades av Bill Gates som i sin tur skapade en hel del kod som finns i Windows. Nej.. Har absolut ingenting med Windows att göra.. Kolla.. Flyg... 14/11 Du snackar om redhat o linux som skilda saker ? Och dessutom är ju både linux(alla distar) och MacOS(osx) unix baserade så snacka inte när du inte fattar vad du snackar om 14/11 Roligt av Xbone inte har nåt med Windows att göra. 14/11 Det har du rätt i, har kanske blivit lite skevt. Jag brukar dock inte kolla så mycket på betygen längre. Gör lite egen forskning. Har nog mycket att göra med att spelbranchen fortfarande praktiskt taget styrs av pengar och företag. Det har inte samma... 14/11
Skicka en rättelse