Kampanjen körs i lågupplösta 720p i originalskick. Men lugn – problemet är redan fixat.

#Call of Duty: Ghosts singleplayerdel körs i 720p-upplösning på Playstation 4 – trots tidigare löften om 1080p för både single- och multiplayer på #Sonys nya konsol. Men släpp ut luft ur lungorna och låt bli det där ramaskriet – redan på releasedagen släpps en patch som pressar upp upplösningen till 1080p.

720p-debaclet beror enligt #Activision på "konfigurationsproblem" och efter patchen kommer spelet ha 1080p-upplösning över hela registret, [ enligt] Eurogamer.

"Det var ett konfigurationsproblem med retailversionen av spelets singleplayerdel. Det har åtgärdats med en en day one-uppdatering. Spelarna kommer kunna hämta uppdateringen när Playstation 4 släpps i deras regioner och spela i originalupplösningen 1080p."

På konkurrenten Xbox One körs Call of Duty: Ghosts i last gen-doftande 720p. Xbox-användarnas tårar kanske torkar en aning av faktumet att den versionen visas i stabila 60 bilder per sekund, vilket PS4-upplagan verkar ha svårare för.

"På konkurrenten Xbox One körs Call of Duty: Ghosts i last gen-doftande 720p. Xbox-användarnas tårar kanske torkar en aning av faktumet att den versionen visas i stabila 60 bilder per sekund, vilket PS4-upplagan verkar ha svårare för." Låter som något... 14/11 Sniffar på 1080p, när 4K är runt hörnet.. Vore lite mer imponerande om dom snackade om 4K 30fps. 14/11 PS4:up:ETT MIRAKEL OM MICROSOFT KUNDE GÖRA SAMMA SAK;) 14/11 Det var ett konfigurationsproblem med retailversionen av spelets singleplayerdel" Buuuuullshit!! Enda anledningen till att spel som tidigare skulle köras 720p nu helt plötsligt patchas till 1080p är för att det varit ett jävla gnäll om att spela ska kör... 14/11 Det är väl klart som fan det körs på 60 fps när upplösningen är 720p? Problemet i det här fallet är väl att Xbox One inte över huvud taget kör det på 1080p när det ska vara en "nextgen"-konsol. 14/11 Kan väl vara hur skarpt som helst men hur kul är det om det rullar på i 18fps? :) 14/11 Formuleringen i slutet av texten som ni diskuterar är inte särskilt neutralt och sakligt skriven, så mycket kan vi väl alla vara överens om? Det spelar ingen roll om den stämmer eller ej, den är ovidkommande. Det passar inte i en nyhetstext. Och det fra... 14/11 Självklart, jag håller delvis med. Men nu vet vi ju hur jäkla trist det blir att läsa kommentarsfälten när det spårar ur, så jag tycker att man kan försöka göra som "Glaset" säger två kommentarer ovanför, att göra ett försök till att förebygga. 14/11 skulle vart en trumvirvel efter den:D 14/11 Håller med, det är inte direkt första gången en nyhet vinklas på ett sätt enbart för att starta flamewar i kommentarsfältet. Istället för att uppmuntra till det kanske man borde försöka förebygga det? Åtminstone om FZ är menat att vara en trevlig sida... 14/11
Skicka en rättelse