Igår löpte embargot ut för Playstation 4 och dess spel, vilket medfört att massor av åsikter hittat ut på internet. Vi sammanfattade det hela med artiklar om recensionerna av Killzone: Shadow Fall och intrycken av själva konsolen. Överlag verkar folk nöjda med både Playstation 4 och #Killzone: Shadow Fall, även om spelet sällan lyckades knycka de högre siffrorna på betygskalan.

Ett spel som det gått lite sämre för är Mark Cernys #Knack som försöker ta det gamla beprövade #Crash Bandicoot-konceptet in i samtiden. Det går "sådär". Det beskrivs bland annat som enformigt, tråkigt och som en besvikelse, även om ett par skribenter rekommenderar spelet. Nedanför har vi sammanställt en lista med recensionerna och tillhörande betyg.

Gamespot - 4/10
Gamesbeat - 70/100
IGN - 5,9/10
Eurogamer - 4/10
Polygon - 6/10
Gamesradar - 2,5/5
Gametrailers - 5/10
Joystiq - 1,5/5
Destructoid - 7/10
Game Informer - 8,25/10

Tycker det ser rätt mysigt ut. Såg Quick-look:en på GiantBomb.com och det ser ju inte ut att vara alldeles för enkelt heller. Men det borde inte vara ett fullpris-spel.Jag tror man kan bli less ganka fort. 15/11 Sa aldrig något om att köpa spelet när det kommer ut! (: Men ja, vissa går efter recensioner medan andra går efter vad de själva tycker om spelen! Alla tycker olika i denna världen kära du (: 14/11 Är detta ens en nyhet? Man såg ju direkt på E3 att Knack skulle suga. Om man köper en PS4 eller en konsol överhuvudtaget på grund av releasespelen bör man undersöka sitt huvud. 14/11 Ser inte så bra ut så gissar på att det blir att man får det gratis med PS+ i Februari eller Mars. 14/11 BLANDADE BETYG ÄR ALLTID BÄST/TROVÄRDIGAST:up: 14/11 Knack är jag ju jämt på helgerna ändå, så va fan ska jag med detta spelet till ;) 14/11 Kan inte säga att jag är överraskad. Knack tycker jag ser helt värdelöst tråkigt ut. De skryter om 5000 physics objekt o.s.v, men inget i någon preview för spelet har verkligen visat något särskilt krävande och ballt... Skitspel :( 14/11 lite synd tycker jag att det är. jag hade faktiskt en del förhoppningar på det. mitt bland alla brungröna call of Modern battle och utomjordiska invasioner kändes det som att det var dags för ett spel som faktiskt såg ut att vilja förmedla en trevlig... 14/11 Asch, det här spelet som väckte liv för plattformsintresset :/ 14/11 Fast om nästan alla recensenter tycker att ett spel suger så är det stor chans att man själv kommer tycka att det suger, då kanske man inte bör köpa det för 600 kronor om man har en begränsad budget. 14/11
Skicka en rättelse