Varje vecka tänker utvecklarna #Carbine Studios avtäcka en av de spelbara klasserna i det kommande mmo-liret #Wildstar. Förra gången mötte vi den kaxiga krigaren, nu skakar vi tass med esper.

Det är en illusionist som föredrar lätt rustning och använder vapnet psy-blade för att dela ut skada, och förutom dps kan klassen axla en vårdande healer-roll. De slåss helst från avstånd och använder olika förmågor som sätter griller i huvudet på motståndet, som att frambringa olika illusioner, mardrömmar och varelser. De är även hejare på crowd control och kan förvandla sig till enhörningar.

Mer information finns på den officiella hemsidan.

Så här då: Utvecklarnas visioner för sitt eget spel och framförallt raiderna är i mitt tycke direkt ogenomtänkta. Beta eller ej. 15/11 ser ut som wow gjorde 2003 15/11 Det är inte alls självklart att man ska dömma ett spel i en beta, iallafall inte på det sättet du gör det. Du får det att låta som om spelet är färdigt och såhär kommer det att bli. Vinter betan är igång och för oss med beta key är det fritt fram att... 15/11 ser ju precis ut som wow.... 15/11 Hahahaha! Det där gjorde min morgon! Tack:D Själv längtar jag grymt mycket till detta Spel! Har tröttnat på det klassiska Tab'n Target samt det vanliga questandet. Wildstars Pathsystem är ju faktiskt nytänk. Har inte sett något annat liknande i något... 15/11 Självklart bör man bedöma ett spel även i beta. Annars skulle det svårligen bli så mycket bättre till release. Sedan är det upp till utvecklarna att förklara vad som redan är i pipen och kommer rullas ut innan release respektive vad de bara "hoppas" få... 15/11 Ser ju rätt så trevligt ut det där. Tyvärr är ju ens dator inte så bra och så kommer det troligtvis kosta att köra :/ 15/11 Glömde du direkt att det var closed beta? Att folk fortfarande dömmer spel baserat på betor, särskilt stängda sådana förbryllar mig. Spelet är i closed beta för att det INTE är släpp-färdigt, men ändå döms det gång på gång? En closed beta är inte till... 15/11 Jag vet! Grrrr! Behöver mer testosteron! Grrrr! Tänk om det kommer en tjej och kollar medans man spelar!? Vill inte se mesig ut då och spela något "färgglatt"! SKA VARA RÅ MANLIGHET AAAARGH! MUSKLER! http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110624214552/... 15/11 Jag har alltid sett Wildstar som WoW 2.0. Inget nyskapande utan de lånar friskt från andra MMO och gör det, förhoppningsvis, bättre. Med tanke på hur roligt jag haft i WoW tror och hoppas jag att jag kommer ha lika roligt i Wildstar, nyskapande eller... 15/11
Skicka en rättelse