Onlinekriget är i full gång på #Battlefield 4-servrarna och de med särskilda ledaregenskaper kan axla rollen som general i det återupplivade commander-läget. Med den makten får man en överblick över slagfältet och kan dela ut order till trupperna, och man kan även hjälpa sina kamrater med genom att skicka ut användbara prylar i terrängen.

Från och med idag finns det här commander-läget även till Ios. Det är hela commander-upplevelsen, inte någon nedbantad variant, och det fungerar till alla versioner av spelet. Framåt slutet av månaden dyker det upp till Android men än så länge är det alltså Ios som gäller. Appen är gratis att plocka hem.

Battlefield 4 Tablet Commander i App Store

Jag gör då skillnad på min ISP och min teleoperatör, även fast teleoperatören är ISP till min telefon. Med ISP menar jag leverantören av min uppkoppling hemma. Nåväl. Min teleoperatör vet på sin höjd vilken telefon jag har via IMEI. De har ingen aning... 22/11 Snackade om mobila enheter typ telefoner och plattor. Inte datorer. Och jag menar förstås kombinationen ISP+teleoperatör. De stora företagen finns på båda marknaderna. När vi börjar snacka telefoner och plattor så hanteras dom på annorlunda sätt än du... 21/11 Min ISP har ingen jävla aning om vilken hårdvara, eller mjukvara, jag besitter, hur tänkte du där? 17/11 Jag reser en hel del i jobbet och då är det skönt slippa förlita sig på halvtaskiga wifi- och 3G/4G-nät runtom i landet och europa. Då slänger jag hellre in några säsonger av en serier och några filmer på paddan istället. Sen brukar jag använda den för... 17/11 Naturligtvis lär dom ha gjort en grundligare undersökning än så. De har nog inte bara kontrollerat vilket operativsystem, men säkerligen vilka devices som används, dvs tillverkare, modell, versionsnummer etc. Den statistiken samlar dels din ISP på och... 17/11 Ursäkta, men va ska man med 128gb minne till en Ipad för? Man lagrar ju inget i den ändå. Musiken har man på Spotify och film streamar man från diverse tjänster. Har en ipad endast för surf typ... 17/11 Absolut, pappa betalade. Han betalar även mina hutlösa IAP. Vissa har det bra ;) 16/11 Pappa betalade? 16/11 Hehehe... :) 16/11 skitspel. titanfall lär äga dem hårt. 16/11
Skicka en rättelse