Vi vet sedan en tid tillbaka att finska utvecklarna #Frozenbyte tänker släppa en komplett version av #Trine 2 till Playstation 4. #Trine 2: Complete Story heter versionen som utöver grundspelet innehåller Goblin Menace-expansionen och en hemlig bana som kallas Dwarven Caverns.

Det är ett sidoscrollande äventyrsplattformsspel där man styr en tjuv, en riddare och en magiker, och använder deras olika förmågor för att lösa pussel och ta sig framåt i äventyret som levereras i 1080p och 60 fps. För att bevittna detta och få en första glimt av gameplay från PS4-versionen är det bara att rikta ögonen nedåt.

Trine 2: Complete Story släpps digitalt i Nordamerika idag. Vi förutsätter att det kommer finnas för nedladdning även här när Playstation 4 dyker upp den 29 november.

Varför kan inte Nintendo göra sidoscrollande Mario lika snyggt? Störtskön stil i dessa spel. 18/11 Älskar du PC, spela på PC. Älskar du konsol, spela på konsol. Jag ger fulla fan i vilken upplösning eller fps folk har :) alla är vi gamers och tycker om olika plattformar. Men bråkas det ska det ;) 16/11 Så härligt att alla diskussioner kring konsolrelaterade nyheter alltid ska handla om hur jäfla mycket bättre pc är. Jag tror alla här har fattat det vid det här laget. Rent ut sagt, vem fan bryr sig om att en konsol för 4k INTE piskar en pc för minst... 16/11 Det har nämnts ett flertal gånger, även här på FZ om jag inte minns fel. Detta ändrades senare till att utlåtandet menades att vara riktat mot high-end i $400-klassen...hur det nu ens är bättre än en gammal kontorsdator. Så innan du gör en massa dumma... 16/11 Det där var det dummaste jag läst på länge. Tror du själv att konsolerna någonsin skulle spöa datorer för ca 15 papp? Isåfall skulle självklart konsolen kosta minst kanske 17 papp i detta fallet för att kunna få in pengar per såld konsol. Hur många mede... 16/11 Jag körde med två Titan SC från EVGA, så det får väl kallas optimalt. Jag får dock hoppas att utvecklarna snart lär sig utnyttja konsolernas påstådda kapacitet. Oavsett är det märkligt att den "nya tekniken" ska vara så svår att handskas med eftersom... 15/11 när dom är färdiga med alla extra saker till detta spel tycker jag dom ska göra 3an :). Detta är ett BRA spel :). Kul själv och med vänner :D 15/11 Mja kanske inte i 3x1440p och 120+fps men kanske 3x1080p och 60fps =) https://www.youtube.com/embed/4mJeefx5_Qc Är nog inte svårt att hitta en begagnad dator idag som har ett 6870 eller bättre för runt 4k. Skulle nog gå att få ihop något liknande ny dat... 15/11 Det enda snarlika är arkitekturen. :) Det kan iofs betyda att PC-marknaden kan slippa de hemska portningarna. 15/11 Sant, men själva konsollerna har det aldrig varit prat om vinstläge på för tillverkarna. De är först på licenser för spel senare som tillverkarna börjar dra in sina pengar. Konsollerna är tänkta till att etablera plattformen i spelarnas vardagsrum, och... 15/11
Skicka en rättelse