#Metal Gear Solid: Ground Zeroes är första delen i #Metal Gear Solid V, som en prequel till #Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Spelet utspelar sig efter händelserna i #Metal Gear Solid: Peace Walker och bjuder på smygande och dödande med en god dos galenskap signerad Hideo Kojima.

Ett nytt klipp från spelet visar hur det går till när man infilterar en militärbas genom att smyga och söva fiender. Om man blir upptäckt finns det ofta många olika sätt att gå vidare med sitt uppdrag, exempelvis genom att skjuta sig fram eller använda hjärnan för att fly fältet. En öppen design som förhoppningsvis kan glädje genrefantasterna när spelet släpps nästa år.

Är det health regen i ett mgs spel !? Säg att det bara är något fusk de slagit på -.-. Vad kommer annars hindra en att bara ta fram sin AK och börja skjuta ner allt man ser :P 17/11 Ser ju riktigt schysst ut. Det blir ju absolut ett köp. Får se om det blir till Xbox 360 eller till XboxOne. Tycker det är bra att man kan använda sig av andras vapen. Saknat det. Ska bli kul att spela MGS igen iaf. =) Kommer ju att skjuta vakterna i... 17/11 Tror han körde god-mode tbh. De äldre mgs spelen är knappast kända för att man kunde ta massa kulor och överleva.. 17/11 så va dom i MGS4 också men det var på lättaste svårigheten drar du upp den ett par gånger så blir dom bra mycket smartare så tror inte du kommer ha det lätt att klara spelet på Big Boss svårighet 17/11 Supersoldat vara han, därför han klarar stoppa 5 miljoner kulor med kroppen. 16/11 Splinter Cell: Metal Gear Solid... Hur är kontrollerna i det här spelet undrar man. I tidigare spel var det ju helt uppåt väggarna, och golven. 16/11 Jag tyckte starkt om MGS4 och dess sekvenser. Gillar när saker diskuteras och klargörs genom karaktärerna, det enda som jag tyckte var lite synd var att man bara hade två codec frequencies, så jag hoppas innerligt att det finns fler sådana i MGS5. Rolig... 16/11 Hahaha, MacGyver i farten ser jag. 16/11 Det verkar ju vara på tok för mycket action samt rena jävla blindstyren till vakter. Jag menar, 04:04.... WTF? Samma sak vid 06:10 booo :/ 16/11 Kommer bli jävligt trevligt 15/11
Skicka en rättelse