#Carbine Studios har (äntligen) börjat avslöja mer om det science fiction-doftande onlinerollspelet #Wildstar. Under sex veckor ska de fördjupa våra kunskaper om spelets olika klasser, och förra veckan var det debut med den slagsmålssugna krigaren. Först fick vi en devspeak-rulle att kika på, sen en timmeslång livestream.

Denna vecka är det illusionisten esper som befinner sig i rampljuset. I devspeak-filmen fick vi veta att det är en klass som gillar magiska illusioner, till exempel genom att skapa mardrömmar och framkalla olika djur som anfaller fiender. Kvällens livestream ger oss mer information om klassen, men förmodligen lite annat smått och gott också. Förra veckan fick vi till exempel veta att Tillbaka till Framtiden-inspirerade hoverboards kommer finnas som "riddjur".

Är du intresserad av det här ska du besöka den officiella Twitch-kanalen klockan 21.00 ikväll.

Ojdå då tänkte jag lite fel. Tror inte jag läst någonstans eller set något om det. Ska skriva det som en fråga till nästa stream :) 17/11 Delvis. Det här med att byta grejer på actionbar förstår jag, samt att byta gear för olika ändamål. Men sen finns det ju ett skillträd också där man speccar för support, skada eller pvp. Besvarade de frågan om man kan byta runt i skillträdet? 17/11 Dom sa under streamen att man kommer kunna byta skill o specs när man inte är i combat. han gjorde det massa gånger under streamen. Om det var det du menade? :) mvh joakim 17/11 Esper kan potentiellt bli min main-klass, gillar ranged dps och healing! Fast visst svarade de väldigt undvikande på frågan om man har tillgång till dual specs? 17/11 ja det går. Du kan se det på deras kanal på twitch eller på deras hemsida under "Esper" eller som förra veckans stream under "Warrior". Allt laddas upp på deras hemsida i efterhand :) 16/11 Detta kommer inte på Mac vid release iallafall (Följt wildstar i snart 1 år) 16/11 Lite off topic, men vet någon om detta i framtiden anländer till Mac? 16/11 https://chrome.google.com/webstore/detail/twitchtv-europe-lag-fix/hkoehmlkhjgaboegkondkciclminpjof Funkar utmärkt. Om du använder Chrome då. 16/11 Tråkigt att dom inte kunde använda youtubes streaming eller något så ifall man ville titta kunde se på mer en medium :) 16/11 Det är bara att gå till deras twitch och trycka på videos upp till höger för att se dom i efterhand 16/11
Skicka en rättelse