I somras kändes det som att alfaversionen av #DayZ var inom räckhåll, men det visade sig inte stämma. Än har vi inte hört något om när spelet ser dagens ljus och vi får snällt vänta på mer information om när vi kan banka ihjäl zombier – och varandra!

Helt dött är det dock inte på DayZ-fronten och ett nytt klipp visar upp åtta minuter gameplay från en tidig version av spelet. Upphovsmannen Dean Hall påpekar att klippet innehåller många buggar, placeholder-ljud, dåligt ljus och andra grejer som ska fixas till framöver. Har man överseende med det kan man titta när en ensam överlevare slår ihjäl zombier med yxa, och hur han navigerar runt i terrängen med hjälp av kompass.

äh jag kommer spela det när det kommer, förmodligen rätt mycket också. Var helt fast i modden en period just för den erbjöd det bästa zombie apokalyps överlevnads simulatorn, trots sina buggiga zombies, och annat. Standalone kommer bli orginellt, kommer... 18/11 Det behövs inte? Nee vi kan skippa detaljerna helt och hållet och bara köra i en HELT statisk värld, kommer bli skitkul! 18/11 Skulle inte kalla min kommentar för klagomål, tänkte mer på hur Dean Hall tidigare sagt att spelet "måste" släppas 2013. Eftersom modden i sig hade kunnat kallas pre-alpha så är det förvånande att de inte ligger längre fram i utvecklingsprocessen. 18/11 Tycker det är så roligt att se folk som du klagar på att dom har jobbat på spelet i 1 år och ungefär 4 månader. Ett normalt spel tar betydligt längre tid att göras. Titta bara på hur skit cod spelen är och dom jobbas på i ungefär 2 år styck. 17/11 Det får vara så mycket hardcore som går men det hjälper ändå inte när spelet ser riktigt kasst ut. Det har sett ungefär likadant ut i ett år nu. Face it, Dean och hans gäng kan inte göra ett spel, idéerna är där men annars är det bara skit. 17/11 Vilka "saker" menar du? 17/11 Jag är av åsikten att jag tänker ta ställning till spelet när det släpps. Hype har ju inget som helst med kvaliteten på slutgiltiga produkten att göra. När det släpps kan man ju tycka att det kom försent, fult, etc, fast mer utifrån hur det står sig på... 17/11 5-6 stycken av dessa du nämnde tar ju inte mer än en månad att göra. Och en del är till och med onödiga att ha enligt mig. Såsom "Volumetric clouds and new weather effects". Vem bryr sig? Det är inte Battlefield så det behövs inte. Och ännu mer inte när... 17/11 Detta ser lika tråkigt ut som DayZ tycker jag. 17/11 :) 17/11
Skicka en rättelse