Nästa vecka lanseras Xbox One i vissa delar av världen, så #Microsoft tycker att det är hög tid att vi lär oss mer om fördelarna med onlinespel via Xbox Live. För att upplysa oss har de sammanställt en trailer där olika utvecklare pratar om onlinefunktionerna i sina spel.

#Dice berättar lite om hur #Battlefield 4 bjuder på onlinespel med 64 spelare samtidigt, i 60 fps. #Capcom avslöjar att vi kan uppleva hela #Dead Rising 3 i co-op via onlinespel, och vi får även veta mer om samarbetsläget i #Ryse: Son of Rome.

Konton kapades i syftet att tjäna pengar. Ett sätt var att sälja kontona som billiga "poäng" där hackaren laddade kontot med den riktiga innehavarens pengar/poäng och skickade kontouppgifterna till köparen som handlade saker innan kontot spärrades. Den... 21/11 Men det där verkar vara ganska knutet till Fifa? 21/11 Nja, tusentals (?) personer fick sina Live-konton kapade för ca två år sedan och till skillnad mot PSN-hacket så blev de av med pengar. MS var väldigt motvilliga att hjälpa till under flera månader tills det gått så långt att större spelsidor började... 20/11 Det här säger jag inte för att tjafsa med dig men Xbox Live har väl aldrig blivit så där tokhackat som PSN blev? Eller legat nere pga digitala attacker i någon form? 20/11 Whatever. Jag kan i alla fall uttrycka mig som en vuxen. 20/11 Ja, alltså PSN fungerar bra och är stabilt vid mulitplayer, men deras store och säkerheten för kontokort var undermålig, men är bättre nu. Hur många gånger tror du inte att microsoft har haft problem med deras OS till både datorer och xbox-konsoler? Det... 19/11 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFanboy.................. 18/11 Playstation har aldrig haft och kommer inte vara lika stabil online som Microsoft. Inget PR-snack i världen kan ändra på det. Självklart har jag betalat för Xbox Live i många år. Alla snåla jävlar som inte kan skippa en bira på krogen istället för en... 18/11 När PS4 släpps i Sverige så kommer de konsumenterna till den konsolen också få betala för internetfunktioner och online-spelande i form av ett playstation-plus konto. Förhoppningsvis så kommer även de erbjudanden som i dag erbjuds av PS3:s plus konto... 18/11 är det bara jag som tycker att det inte handlar något om "hur bra" xbox är. Utan mer hur bra SPEL tillverkarna är, text DICE. Det ända som sägs om xbox, är väll att dom har en live version och man kan spela online? BIG DEAL! 18/11
Skicka en rättelse