DDOS-attacker störde helgspelandet för mängder av gamers.

I helgen utsattes #Battlefield 4-servrarna för upprepade DDOS-attacker. Attackerna gjorde det omöjligt för många att spela pc-versionen, och vissa av de som ändå lyckades logga in fick nöja sig med level 1-utrustning och klara sig utan allt upplåst extramaterial.

#EA/#dice|Dice bekräftade i helgen attackerna, och enligt Kontaku skrev man följande på Battlelog-sajten:

"För närvarande störs onlinespelandet av attacker mot vår infrastruktur för BF4 på pc. Vi jobbar på att mildra problemen."

#Dice-producenten Ali Hassoon [ http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065... följer upp upp] (under nicket Striterax) i Battlelog-forumet:

"Vi är utsatta för en DDOS-attack, men jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Jag är ledsen att någon förstör din och min dag. Men lita på att vi gör vårt bästa för att förbättra situationen."

Även om Battlefield 4 får mycket beröm för att vara en riktigt rolig spelupplevelse hörs arga kommentarer från spelare som har problem med nedkoppling, krascher och andra problem. Men om du hade bekymmer i helgen kan det alltså ha berott på helt andra orsaker än kod som inte flyter på din dator.

Du behöver inte vänta så länge.. först ska Battlefield 4 mjölkas med lite DLC. Säkerligen så sitter det någon på DICE som jobbar med grunderna till Battlefield 5 redan. :) Tyvärr! 19/11 Cyberterrorism! Fy f_n för såna kräk. Hugg händerna av dem jävlarna. Få se hur mycket de kan hacka med sina stumpar sen då... Jag gillar dock BF4, men det lär ju ta ett tag innan det når upp till BF3`s höjder. Det är alldeles för små banor i BF4. Det... 19/11 "- Stäng av overlay i Origin" - Var hittar man det? Har letat i Origin-inställningarna överallt, tycker jag. Vad är "Overlay"? Har provat att leta i både svenska och engelska menyer. =) 19/11 Tycker att beta tiden borde vara betydligt mycket längre, flera månader helst. Det känns mest som att dice försökte göra ett snabbt "demo" av betan, finns ju ingen anledning av att man inte har med alla banor i en beta, visst att vissa banor kanske inte... 18/11 Håller med. Gillar spelet utan tvekan, men det hade ju varit bra ifall det fungerat innan dom släppte det. Är det inte anledningen till att man har betor, för att råda bot på den här typen av problem? Är det så här spelens framtid ser ut så tycker jag... 18/11 Bra spel, men spelet har ju barndomssjukdomar utan dess like, kraschar, rubberbanding. Irriterar mig som fan att dice börjar göra PR för nya expansioner och skit innan dom ens fixat till spelet. Känns som att dom fokuserade allt för hårt på att rusha... 18/11 Echo...provat det mesta utan resultat...tills mitt Gtx 590 kraschade totalt. Trodde jag skulle få köpa ett nytt kort, men plockade ut det, skruvade isär det och gjorde rent ordentligt. HAde en del dammtussar i kylfänsarna på det, och det kan gjort susen... 18/11 :up: 18/11 ett problem som jag irriterar mig mycket över är alla cheaters på bf4 som existerar och framförallt till formatet PC. Det här förstör upplevelsen för många och känslan av att vilja levla. Dice borde arbeta hårdare för att banna de som cheatar och att... 18/11 Mjo , fyran känns defenetivt mer framstressat . Dom sa ju öppet att dom ville konkurera med cod, så det var ingen hemlighet precis 18/11
Skicka en rättelse