Black Isle eller Bethesda? Taktiskt eller realtid? Rösta fram din favorit bland dystra framtidsscenarion!

#Fallout 4 är kanske, eventuellt, förmodligen på gång. Den 11 december vet vi säkert, och tills dess kan vi gemensamt bestämma vilken del i Fallout-serien som är bäst. Det hela är mycket enkelt: bestäm vilket som är ditt favorit-Fallout och rösta på det. Klart!

Ja, det är klart. Motivera gärna ditt val i kommentarena också. Passa samtidigt på att berätta om dina förväntningar på ett eventuellt Fallout 4.

Det var ingen slutsats, det var enkla frågor som du valde att ignorera. Blev väl enklare så kanske. Så exakt vad menar du? Varför antar du att folk som röstat på Fallout 3 inte har spelat de två första spelen? 20/11 Nej, det har jag inte påstått heller. Du får prova en annan slutsats. 19/11 Fallout och Fallout 2 är ju originalen så att säga, men även om det är rika världar, så har jag alltid haft svårt för turordningsbaserade strider, så New Vegas får bli min favorit, särskilt då det är det Falloutspel som jag spenderat mest tid i. Fallout... 19/11 har lirat 2, 3 och vegas till och med brotherhood of steel till ps2. Ärligt talat så gillar jag dom alla lika mycket, förutom kanske just brotherhood då men det var skoj det med, så jag struntar nog i denna strid. Fallout 2 spelade jag långt senare än... 19/11 En vädligt skicklig 10-åring i sådana fall! Jag har spelat både 1:an och 2:an och tyckte inte alls om dem. Har väldigt svårt för själva stridssystemet. 19/11 Tror det mer har att göra med den värdelösa kvaliteten på dagens spel. Alla senaste bethesda spel Oblivion - Skyrim, har alla haft väldigt usla dialoger speciellt om man jämför med äldre spel. Combat systemet har varit hur stelt som helt. Questen har... 19/11 Om du övertalar Watermerchants i The Hub om leveranser får du 100 extra dagar på dig att slutföra main-questen. 19/11 Fallout 2. Det är nog det spel som gett mig mest speltimmar. Fast kudos till Fallout för att man kunde "klara" spelet utan och fightas. Och Fallout Tactics:BoS för att de visar att det skulle gå att köra strid i realtid. Synd bara att det inte blev ett... 19/11 Ahh svårt, ville rösta för Fallout 2 då detta spel innehåller så mycket skön historia och humor. Men rösten föll ändå på new vegas. Säkert för att jag mer nyligen spelat denna. Tycker de båda förtjänar en första plats =) 19/11 Fallout New Vegas är gjort av personerna som gjorde Fallout 1 och 2, det håller sig till loren bra och har tonvis med olika slut beroende på vad du gör precis som 1:an och 2:an, till skillnad från Fallout 3 som är en shooter där ingenting du gör påverka... 19/11
Skicka en rättelse