Släppet av efterlängtade #The Legend of Zelda: A Link Between Worlds lurar alldeles runt hörnet, redan på fredag får du möjligheten att än en gång krossa krukor och rädda prinsessor. För dig som minns #The Legend of Zelda: A Link to the Past med glädje, då kan filmen nedan resultera i ett brett leende på dina lämpar. Där jämförs nämligen de båda spelen, och det verkar som om igenkänningsfaktorn kommer vara hög.

#The Legend of Zelda: A Link to the Past släpptes 1992 här i Europa och är ett spel många har vackra minnen utav. Om inte för gameplay, så i alla fall för kompositören Koji Kondos fantastiska musik.

Jag håller med dig. Folk är helt galet negativa. "Buuääääh det ser ut som det gjorde för 20 år sen" "Orginalet ser bättre ut!!!" Det är ingen remake det är en spiritual successor som är uppföljaren till Alttp. Hela meningen är att stilen ska se ut som... 20/11 Poängen med spelet tror jag är att testa lite nya koncept till nästa Wii U Zelda. Det här öppna spelsättet verkar vara rätt väg att gå + ngn form av onlinefuntionalitet och/eller co-op. Nästa Zelda till Wii U kommer säkert innehålla lite nya grepp. 19/11 Blir tokig på folk, poängen med spelet är att det ska se ut som ALttP. Spelet i sig spelas så annorlunda. 19/11 Tycker att det är ganska lustigt att varje gång jag ser eller läser om ett nytt nintendospel så tänker jag "men det här har jag ju redan spelat - för 20 år sedan". 19/11 Jag håller faktiskt med många kommentarer här. Ser snarare ut som Nintendo inte har förmåga att skapa något nytt. Men vi kan ju vara glada över att de har släppt lite nytt material i alla fall, det kunde ju bara varit A Link to the past HD. 19/11 Ser jävligt lovande ut :] För övrigt har spelet 91/100 på metacritic från 40 olika reviews: http://www.metacritic.com/game/3ds/the-legend-of-zelda-a-link-between-worlds 19/11 A link to the past ser bättre ut jämfört med A link between worlds, men jag tror inte det 3ds liret är dåligt för det. Så fort man skaffar sig en 3ds lär jag säkerligen införskaffa detta :) 19/11 Nintendo kan inte vinna när det handlar om 1st party-spel. Är det för mycket nytt i spelet så har de glömt sina rötter och missat vad som gjorde deras spel bra. Är det för mycket nostalgi och lånat från äldre titlar så är de konservativa och vågar inte... 19/11 Går att spela båda. Spelade klart Link to the past i helgen på min DS lite. Det håller fortfarande. 18/11 Spelar A link to the past istället. 18/11
Skicka en rättelse