#Sony kämpar på med sin bärbara konkurrent till #Nintendos framgångsrika DS-apparater. Det Playstation 4-aktuella företaget har dock ett ess i rockärmen med Playstation Plus. En betaltjänst som du kommer få en månads gratis tillgång till om du köper en PS Vita innan årets slut.

Fördelen med att ha en Playstation Vita som komplement till din PS4 är att du kan spela exempelvis #Killzone: Shadow Fall på den om din tv är upptagen. Ett betydligt billigare alternativ än att köpa en ny tv. De spel som kommer göra entré på PS Plus i december är #Guacamelee, #Sonic and All-Stars Racing Transformed och #Grand Theft Auto Liberty City Stories.

Erbjudandet från #Sony gäller fram till den 31 december. Om du redan betalar för tjänsten, kommer din gratismånad att plussas på din prenumeration. Om detta hjälper företagets svarta Vita att knappa in på #Nintendo, det är tveksamt.

Jag såg inte den delen av texten igår jag heller, tror det lades till senare. 19/11 "Om du redan betalar för tjänsten, kommer din gratismånad att plussas på din prenumeration" Dvs att eftersom jag redan betalar för tjänsten så kommer jag ju ändå få en gratismånad? Eller är jag helt fel ute? Eller är det du som inte kan läsa? 19/11 Kostar inte en månad Ps pluss 40kr eller något? Fattar inte vad man gör reklam för? Köp en vita och få 40 kr? tack så hemskt mycket :) 19/11 Står att man får en gratis månad om man köper en Vita. Då du redan äger ett exemplar tvivlar jag på att du skulle få gratis månaden. Du kan väll läsa? 19/11 Nyrenoverat kök, Nytt badrum med tvättmaskin och tummlare. Nymålning av hela lägenheten. Utbyggd lägenhet med 2 extra rum. Så jo det är motiverat det är det ju, men ökningen av hyran kom 1 månad tidigare änn beräknat, så det fuckade med min ekonomi just... 19/11 ugg.. hoppas verkligen det motiverades med en nyligen marmorerad trappuppgång åtminstone. 19/11 ägdt min vita sedan i början av sommaren , skaffade den för att kombinera med PS4, men denna månad höjdes min hyra från 8400kr till 12038kr per månad. Vilekt kom oberäknat, så pengarna var slut lite tidigare än vad jag hoppats :D , Blri till att skaffa... 19/11 ja en Vita är helt klart ett klart bättre val om man ligger såpass på gränsen att bli taklös. :) 19/11 Nice 1 månad extra Plus till min vita :D Var tvungen att avbestälal min PS4 från komplett här om dagen, Jag hade fått bekräftat att jag skulle få min på release dagen, Men tyvärr så försvann pengarna lite väl fort denna månad, Och hyran går först. 18/11 Trevligt för dig då :) 18/11
Skicka en rättelse