Gärna ett konsolspel, men först en redig pc-version.

Med rekordmycket pengar i Kickstarter-insamlingen framstår rymdeposet #Star Citizen allt mer som pc-spelarnas våta dröm. Men när någon i helgen såg en PS4:a i närheten av teknikchefen Jason Spangler blev det oroligt på sina håll – var den Windows-exklusiva drömmen på väg till den mörka sidan...?

Nej, säger huvudmannen Chris Roberts med besked. Pc:n är och förblir Star Citizens moderskepp, och ingenting kommer inkräkta på pc:ns potential.

Star Citizen ÄR ett pc-spel. Det kommer ALDRIG bli fördummat och nerskalat för en sämre plattform. Vi kommer INTE begränsa input-möjligheterna eller kringutrustningen till minsta gemensamma nämnaren.

Mycket tydligare än så kan det inte sägas. Men för säkerhets skull ägnar den gode Roberts åtskilliga tecken åt att sjunga speldatorns lov. Hör/läs den i länken nedan.

Slutligen ska det tilläggas att Roberts inte stänger dörren för att släppa Star Citizen på exempelvis PS4. Utan att påverka pc-versionen, som sagt.

Jag känner mig mer säkrare med Chris Roberts vid "rodret" än någon komplett nybörjare :). 24/01 Kan släppa lite förhandsinformation om att SC kommer att visas upp på Dreamhack mellan 28 nov till 1 dec. https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/79453/europe-sc-will-officially-come-to-the-world-s-largest-computer-festival-28th-nov-to-1-de... 24/11 Ang. Mac/PC: Det är en definitionsfråga, nu när det är Intel-hårdvara i macarna. Du kan slänga ihop en PC-burk och installera OS X på den. Är det en Mac då? Sedan är det en kostnandsfråga om du vill köpa en Mac med grym prestanda från Apple! Det finns,... 22/11 Det här ser vi framemot, spelet alltså. 20/11 Googla iMac och backa upp ditt påstående. Mac är PC, jag vet....men det betyder inte att den går att uppgradera för det, bara för att arkitekturen är densamma. Av samma anledning släpps te.x spel inte till både "PC" och "Mac" per automatik - där av min... 20/11 Mac är inte längre Mac det är PC, så du kan i princip stoppa i vad du vill. Hade en gammal macpro som jag dunkade i både Nvida och Atikort i, funkade klockrent trots att folk sa att det inte skulle gå. dock fanns det inga spel att spela, marathon tröttn... 20/11 Skall vi inte passa på och låsa FPSen så inte vi tvspelsnerdar blir ledsna i ögat, då vi inser vilket nedköp det var med Nextgen. 20/11 Hade gärna behållit mina två trogna Titan, men jag orkar inte hålla på med Windows mer. :/ 20/11 Njae, jag tror inte det. Konsolspelare är inte så nördiga. 20/11 Svar på tal!tack. Men nu vattnar du munnen på en! :D 20/11
Skicka en rättelse