Vi skrev tidigare en samlingsnyhet rörande Playstation 4, där omdömen blandades med ny information. Nu har #Sony släppt en trailer för konsolen som släpps den 29 november, och frågan är: Är du redo för Playstation 4?

Konsolen släpptes förra veckan i Kanada och USA, ett släpp som inte gått helt smärtfritt. Detta har tvingat #Sony att släppa en guide för krånglande konsoler. Vi får hoppas att de är redo själva, när de nu släpper PS4 här.

Ja det var väl så det såg ut på PC för två år sedan ungefär.... 20/11 Samma här. I nuläget är det inget annat som intreserar direkt. Men det är bara en tidsfråga 20/11 AC4 blir de :) 20/11 Killzone först. Sen blir det nog ac4 förhoppningsvis innan jul och bf4 strax efter i fall de lyckats få ordning på det 20/11 Ni som köper den dag ett vilka spel tänkte ni köpa (jag undrar detta uppriktigt, det är inget drygt menat)? Jag är riktigt sugen på en men jag väntar lite men det är mest för att jag har en hel drös med andra spel som jag inte är klar med än och för att... 20/11 Jag var en av dem som fick det där otäcka mejlet från Webhallen som sa att jag inte var en av de som får en vid release. Fast skit i det tänker jag, åker på semester större delen av december ändå. PS4:an köps i januari istället! 20/11 Yes! Väntan börjar bli jobbigare och jobbigare ju närmare man kommer :) 20/11 lätt åtgärdat för alla med tillgång till en synål tydligen. chansen tror jag tyvärr finns att det kommer förekomma även i Europa då det trots det senare släppet högst troligt är enheter tillverkade samtidig som de amazonska. pga av att distributionen... 20/11 Inte för att vara petig, men det är inte samma skit i båda! :-D 19/11 Ser verkligen fram emot PS4, kommer inte fanboya om att den är SÅ mycket bättre än X1, för det är ungefär samma skit i båda. Men jag kommer heller inte skaffa den under releasemånaden, kanske någongång under 2014. Tills den patchat och fixat alla launch... 19/11
Skicka en rättelse