Idag gick embargot ut för för Xbox One-konsolen, och vill du veta vad omvärlden tycker om maskinen ska du läsa vår sammanfattning av de olika omdömena. Embargot har även gått ut för släpptiteln #Forza Motorsport 5, vilket innebär att recensioner och betyg har börjat trilla in från alla håll och kanter.

EGM är de som är mest kritiska och menar att kampanjen är en skugga av sitt forna jag, och att spelet i själva verket är ett steg bakåt för serien. I övrigt kan man dock konstatera att utvecklarna #Turn 10 har skickat ut en värdig uppföljare på vägarna. De flesta kritikerna är överens om att supersnygg grafik, svindlande fartkänsla och klyftig artificiell intelligens förvandlar Forza Motorsport 5 till något utöver det vanliga, även om det betygsmässiga snittet inte riktigt når upp till tidigare delar i serien. Länkar till recensionerna finner ni nedan.

OXM UK - 8/10

Videogamer - 9/10

CVG - 7/10

EGM - 6.5/10

Destructoid - 9/10

IGN - 8.8/10

Gamespot - 9/10

Joystiq - 4/5

Eurogamer - 7/10

Polygon - 9/10

Åter igen, vad yrar du om? Vad ska vi vänta på? Bara du som inte riktigt förstått hur Forza 5 och deras utvecklare använder "molnet". =/ 21/11 Vi får helt enkelt se när den lanseras då;). 21/11 Förklarade jag i ett annat inlägg innan som du själv har citerat. Men tar det en gång till... Du behöver inte vara uppkopplad för att köra mot Drivatars. Räcker du kopplar upp dig då och då för att uppdatera dom, gör du inte det får du hålla till godo... 21/11 ahh danke. Men de besvarar ju inte vad händer om du inte är uppkopplad för deras molntjänst lär ju inte bara finnas till hands ur tomma intet ? :P 21/11 Läs denna artikeln, som jag länkade till ovan, så får du klarhet (http://www.oxm.co.uk/65749/forza-5-is-1080p-because-turn-10-could-rely-on-xbox-ones-cloud-during-development/) 21/11 Vad då "...ingen har skrivit hur det är att spela om man tar bort TP-kabeln"? Ja då kan du inte spela Multiplayer såklart. Det jag menar, verkar som du tror att du som spelare måste vara uppkopplad, och ha tillgång till "molnet" hela tiden för att kunna... 21/11 Inget fel på FZ's rubrik eller nyhet, den stämmer. Det är faktiskt allvarligt. ladda ner dessa istället Gameplay Download (913MB) (https://mega.co.nz/#!NEhGyIzK!fsxOrlMRjm6Vm-xkTBnbhwyHz0IIP_9smB68pSX0ePQ) (Gameplay Torrent) (http://openpandora.info/df/... 21/11 iiiii!! så känner jag mig, ungefär. Jag är så sugen just nu. Kan inte bestämma mig om jag ska köpa en EU-box eller vänta till den släpps i sverige...argh! 21/11 https://www.youtube.com/embed/U_NySJyi2pw Denna Videon får mig att bli sugen på och skaffa en Xbox one och Forza 5 :D 21/11 aha, ok. Visst AI:n är lite knepig ibland, men det tycker jag i stort sätt alla racingspel lider av. Men det verkar som FM5 lyckats bättre med det. Återstår att se när man väl skaffar det. 21/11
Skicka en rättelse