#Assassin's Creed IV: Black Flag kommer förstås få ett gäng dlc som komplement till den omfångsrika kampanjen som spelet skeppas med. Sajten Ps3trophies har publicerat ett inlägg där de namnger ett kommande dlc-paket som Blackbeard's Wrath.

Av troféerna att döma handlar det om ett tillägg som inriktar sig mot multiplayer-bataljer. Man kan bland annat få en pokal för att vara den spelare som får högst poäng under en omgång domination. Det verkar även som att man själv kan spela som den fruktade Blackbeard och en karaktär som kallas The Orchid. Sajten har sedan tidigare listat det nedladdningsbara materialet Freedom Cry som tycks kretsa kring att fria slavar. Vi vet ännu inte vad tilläggen kommer kosta eller när de dyker upp.

Nej, precis. Så funkar inte ---> UTVECKLING <--- . De utvecklarna får gärna sitta och förbereda nästa spel istället. Dessutom tvivlar jag starkt på att det extramaterialet inte kan bakas in i spelets ursprungspris. Det är väldigt sällan ett spel är värt... 21/11 Meh, mp dlc *snark. Nä om man skulle borda ett gäng Manowars (och skicka dem till min flotta naturligtvis). 21/11 Fast så funkar inte utveckling. De har nog varit färdiga med det här spelet sedan strax efter sommaren sen är det sluttestning och buggfixning sista månaderna. Blir säkert en hel del utvecklare över då som kan göra annat och då har man valt att sätta... 21/11 Kan inte ha varit lätt med tanke på vilka oborstade busar han köpt sina kanoner av (http://www.svt.se/nyheter/regionalt/svtsormland/kapten-svartskagg-skot-svenskt). Men det verkar ju ha varit rätt bra tryck i de små rackarna. ;) 21/11 Slutet av fyran lämnas ganska öppet. Undrar om de arbetar på ännu en titel eller om de binder ihop storyn lite löst med Watch Dogs 21/11 Måste ändå säga att Black flag är roligt, sett från en person som inte spelat Assassin's creed sedan tvåan. Har riktigt kul t om. 21/11 Är det bara jag som är trött på DLC-konceptet? Det är ju hur tydligt som helst i detta fall att man hållit undan materialet bara för att tjäna en extra hacka. Det är ju betydligt mer relevant att släppa DLC ca 6-12 månader efter en release. Saknar tiden... 21/11 Sjukt jobbigt att ha stubiner som brinner i ansiktet hela tiden, kan inte varit lätt att vara han. 20/11 För att ps3 och 360 kan inte klara av att ha Sjöstriderna i Multiplayer, om man tittar på lite interviewer så har dom försökt men har inte funkat 20/11 AC4: BF är ohotat det bästa i serien, men jag kan verkligen inte förstå hur man inte kan ta med sjöstrider i MP, AC-serien hittils har ju verkligen astråkig MP. 20/11
Skicka en rättelse