Gratisshootern fyllde ett år i går, fira och få bonus fram till måndag morgon.

Hurra, hurra – #Planetside 2 fyller år i... går. Ja, den massiva onlineshootern firade ettårsdag i går, vilket vi pinsamt nog missade. Men #Sony låter inte det störa utan festar till det ända fram till söndag med att ge spelarna dubbel erfarenhetspoäng. Och eftersom nordamerikansk västkusttid gäller räcker den dubbla xp-boosten ända fram till klockan 9 på måndag morgon.

Vill du kan du även handla upp dig på ett årsabonnemang för 39 dollar. Det ger dig dubbel xp i sex månader och en knippe bonusprylar som du läser mer om här.

Allra bästa tipset jag har åt alla som börjar spela det här spelet är att gå med i en etablerad Outfit (fungerar som klaner), följ order och passa på när det är Alerts (1-2 timmars målfokuserade uppdrag där man kämpar om områden/baser för att avgöra en... 22/11 Det har blivit bättre, men man får ha lite koll själv också. Framförallt är det enklare att se på kartan var vettiga strider finns, då antal personer för varje fraktion som är närvarande inom ett område visas i ett uppskattat nummer, och via ett cirkel... 22/11 När jag spelade det här senast, kort efter lanseringen, var det ganska svårt att hitta riktigt roliga strider. Det blev alltid så att en sida var överlägsen och mest bara stod och tog kontrollpunkter utan motstånd. Motståndarna i sin tur valde istället... 22/11 Ett så här stort MMOFPS-spel är aldrig utan buggar, men de är inte så många just nu och det är inget som stör. Däremot har SOE nyligen släppt den första av många prestandapatchar som ökade framerate väldigt mycket (minst 20-30 fps, i många fall ännu mer... 22/11 Beror på vad du menar, det finns säkert en del buggar. Kommer det alltid finnas, i alla spel. Utom tetris kanske. Och hurvida det kommer vara spelbart eller ej med mycket spelare på skärmen beror mycket på vad du har för dator c: 21/11 Har varit med i strider där det varit tusentals spelare, och ofta hundratals samtidigt på skärmen, och haft ca 30-40 fps. Flyter på riktigt bra. 21/11 jag hörde att det fortfarande var lite buggigt och att frameraten sänks för det är så massivt, stämmer detta?? 21/11 Tänkte också länka babbs :P det var lite konstigt att visa den video de visade nu. ljuset och surroundljudet med 7.2 lurar i PS2 är riktigt nice tycker jag. 21/11 Ja, det gör det. Jag har premium och igår kväll lade jag till min 3-dagars Hyper boost (100%) på det, så tillsammans med dubbel XP just nu så får jag över 500 xp per kill och några tusen XP för att förstöra tanks. Tjänade ihop runt 1500 certs på några... 21/11 Helt klart spelbart efter OMFG-patchen som kom ganska nyligen. Jag har höjt min fps med 20 i snitt (60 -> 80) i större fighter! 21/11
Skicka en rättelse