Låt klickfingret gå bärsärk på en interaktiv karta av Tamriel i mmo-form.

Efter fem storslagna soloäventyr på 17 år kopplar The Elder Scrolls nästa år upp sig och bjuder in tusentals spelare i sin värld. Namnet är som bekant #The Elder Scrolls Online och i en nykläckt interaktiv karta kan du klicka dig runt i delar av spelvärlden och ta del av bilder, bakgrundsinformation och andra godsaker.

Kartan är ett "work in progress" och endast delar av den är öppen i nuläget. Vi räknar kallt med täta utvecklarrapporter om att nya delar låsts upp. Håll utkik i FZ:s nyhetsflöde eller bokmärk kartan för snabba besked om vad som sker i Tamriel.

The Elder Scrolls Online avtäcktes våren 2012 och i somras slogs det fast att det blir något så ovanligt som ett mmo med månadsavgift. Kanske, kanske kan det bli något av ett hot mot giganten #World of Warcraft. Nästa år vet vi.

Intressant! 22/11 En ganska rolig karta som ser ut som en faksimil av vår egen efter Pangea. 22/11 Vad jag förstår så vilar hela spelets story på att Imperial city, som är i mitten, exploderade och blev en portal till Oblivion. Det skulle motverka spelets syfte att kunna ta sig dit direkt och därmed avsluta hela scenariot. 21/11 Exakt. Öster om Tamriel ligger kontinenten Akavir, där 4 raser som inte visats än bor. Norr om Tamriel ligger Atmora, vilket är Nord's hemland. Söder om Tamriel ligger Old Aldmeris (dock en mytologisk plats). Väster om Tamriel låg en gång i tiden Redgua... 21/11 Planeten heter Nirn,Tamriel är allt land på bilden.Finns land öster om Tamriel också om jag inte minns fel. 21/11 Nirn? Är det hela världen eller? Jag trode att Tamriel var liksom det som var hela världen :p 21/11 Eller hur, känns som att hela EU-delen är helt bortglömd av ZoE. Jag reggade mig inom timmar från att betasidan kom upp, men fortfarande ingen invite.. Börjar bli less på att theorycrafta massa skumma builds, jag vill ju testa om dom funkar också :( 21/11 Större delen av Nirn har aldrig visats, inte ens på karta (detaljerad)... så konstigt vore det om hela världen plötsligt skulle vara med i ett och samma spel. :) Om du menade hela Tamriel så behövs framtida expansionsmöjligheter, och det är också därför... 21/11 Sant hehe. Jag var naiv och trode att hela världen skulle vara med :D 21/11 Tror att jag kommer att starta i sverige... eehh förlåt daggerfall covenant menade jag : ) 21/11
Skicka en rättelse