#Carbine Studios fortsätter att trumma upp intresset inför den stundande vinterbetan av #Wildstar genom att släppa en ny devspeak-film som visar upp en av spelets klasser. Vi har kommit fram till spellslinger som är en filur med mycket crowd control och goda möjligheter att röra sig snabbt och smidigt i terrängen. Man kan spela som healer eller göra skada med dubbla pistoler, och självklart behöver man en tjusig hatt för att visa vem som är galaxens tuffaste rymdcowboy.

Vill man veta mer om spellslinger-klassen och #Wildstar ska man besöka den officiella twitch-kanalen på lördag klockan 21.00, då det vankas en timmeslång livestream. Man kan även läsa mer om spellsinger på den officiella hemsidan.

Ser ut som Earthworm Jim's vapen :) http://en.wikipedia.org/wiki/Earthworm_Jim 22/11 Mitt problem med MMO är att själva spelandet känns så j*** passivt i jämförelse med valfritt "vanligt" spel. Det här knappknackandet, gärna kass grafik och hämta-lämna uppdrag i miljontals. Om inte ens SWTOR kan hålla kvar mig ser jag inte varför något... 22/11 Jag misstänker att #wildstar i första hand vill locka de som redan älskar genren, med raffinering av sådant som redan gör onlinerollspelen bra. Valet att inkludera raids för 40 man vittnar till exempel om att de vill åt den gamla skolans mmo-spelare.... 22/11 Wildstar lär bli så jävla kul! sen om ni som tycker det kommer att bli ytterligare ett "MMO" inte håller med mig så struntar jag nog i det, Det ser ut att ha allt det man älskade med wow, fast nytt och fräscht. 21/11 Hoppas att det är samma humor i spelet :) Ser väldigt lovande ut. Verkligen ett måste testa spel. 21/11 Visst finns det en längtan efter ett nytt häftigt MMO som faktiskt spöar WoW på fingrarna, speciellt nu när blizzards spel verkligen börjar kännas gammalt och trött, är marknaden kanske äntligen mogen. Men då krävs det verkligen att allt klaffar, innehå... 21/11 En snabb fråga, är det ingen som känner att det är allt för likt tidigare mmo:s? dvs mycket av Wow, en del Tera osv. Ingen som känner att marknaden är mätt på dessa mmo:s i allmänhet? Vad är det som kommer få just Wildstar att klara sig? Där inte star... 21/11 Du måste röra dig och sikta, fast det finns även en klassisk actionbar (om än något begränsad). 21/11 Någon som förstått om det är klassisk MMO hacka-på-knappar eller om man faktiskt får sikta? 21/11 Jag vill ha en NInja/Pirat/Cowboy och kanske en nypa magiker där också klass! var finns det!?! 21/11
Skicka en rättelse