#Dice har släppt en ny trailer för det nedladdningsbara #Battlefield 4-materialet Second Assault. Tillägget släpps till premium-medlemmar som spelar på Xbox One imorgon. Övriga format har vi ännu inte fått några datum till.

Second Assault innehåller fyra kartor från #Battlefield 3 – Caspian Border, Operation Metro, Gulf of Oman och Operation Firestorm. De ska anpassas efter Frostbite 3-motorn och de olika multiplayer-funktionerna i BF4. Trailern bjuder på gameplay i högt tempo och fler explosioner än man orkar räkna till. I klassisk Battlefield-anda får helikoptrar smaka raket och någon tycker det är en god idé att glida runt på en fyrhjuling och vifta med en amerikansk flagga i krigszonen.

Härligt, ser framemot Gulf of Oman och Caspian Border. Bara att hoppas på att Wake Island hittar sin väg till Battlefield 4 också. Jag ser att det var med blandade känslor som detta mottogs. Jag ser ju på det som att ju fler banor desto roligare och när... 25/11 Det där är snarare balanseringar av bra natur. Det gjorde spelet betydligt bättre i jämförelse med senare spelen i BF serien. De va inte som dom gjorde om hela vapen hanteringen flera gånger vid stora uppdatering "hostbf3host". Det va inte nödvändigt... 23/11 Dolphing diving, noobtube, blackhawknerfen, squadjumpingnerf, medic revive nerg, c4 spamming - allt är förändringar som i grunden förändrade hur spelet spelades. Jag håller nog med om förändringarna generellt, förutom möjligtvis att de tog bort squad... 23/11 Älskar väl inte allt med nya BF men väljer att spela för det blir några roliga timmar online. Det finns mycket i världen som inte är eller blir gratist så bara lev med det. Köp eller låt bli ... enkelt val :) 22/11 Battlefield 2143 :( 22/11 Fyfan vad jag skulle vilja ha ett andra världskriget spel i frostbite 3! 22/11 Har mailat redaktionen här om att de borde ställa DICE lite mot väggen hur de egentligen sköter sina releaser. Spelet är ofattbart struligt med crasher och buggar. FZ borde faktiskt kunna skriva om detta då de gladeligen agerat reklampelare för BF4 i... 22/11 Men herregud vilket jävla gnäll. Ok att spelet buggar men när det fungerar är det helt klart det bästa i serien och då har jag lirat sen bf 1942. Ni får det att låta som att spelet är i klass med daikatana. 22/11 Spelet startar inte, och när det väl gör det så kraschar eller fryser det! 22/11 Många här har tydligen bara en skinka. 21/11
Skicka en rättelse