En av julhandelns tyngsta Wii U-titlar är snart här, vilket firas med en ny trailer. #Nintendo hoppas förstås att konsolerna ska flyga av butikshyllorna när Mario och gänget ger sig ut på ännu ett äventyr i #Super Mario 3D World, som kommer få oss att vandra längs hela känslospektrat.

Det är i alla fall vad släpptrailen vill förmedla med skådespelarinsatser som inte alls känns krystade. Och så vankas det gameplay med klätterväggar, hastiga karaktärsporträtt och förrädiska plattformshopp.

Visste ni förresten att Mario och Luigi spelas av amerikanen Charles Martinet? Vill man veta mer om honom kan man spana in avsnitt 14 av Fragzone där vi intervjuar den energiska mysfarbrorn.

Detta är ju verkligen spelglädje ända ut i fingerspetsarna. Blir lycklig av att se trailern :) 22/11 Skulle nästan kunna köpa Wii U enkomt för detta spel. Galaxy är bland de bästa spelen jag nånsin kört, och att ha den spelglädjen fast med kompisarna vore rena drömmen. Ska dock ha PS4 själv så får väl se till att nån kompis köper Wii U så man har lite... 22/11 Otroligt varierad gameplay. Anti-enformigt <3 22/11 Det bästa med de tredimensionella Mario-spelen är nog Japanernas fantasi. Gameplayen är så varierande 21/11 Måste ju säga att Nintendo har verkligen imponerat mig nu. Trodde bokstavligen detta skulle bara bli någon lat port av 3DS versionen men så BÄOOM! Dem har faktiskt gett det här mer omtanke än vad jag hade kunnat trott och nu när man kan spela som Rosali... 21/11 Ja det är det nog The last of us för mig också men Mario blir aldrig för barnsligt för mig. 21/11 Lite för barnsligt för min smak. The Last of Us är definitivt mitt GotY :) 21/11 Nintendo är intressanta. De väljer att återanvända samma spelserier hela tiden vilket många tycker är tråkigt och fantasilöst. Men däremot lyckas de alltid komma med nya fantasifulla idéer med varje nytt spel i serien. 21/11 Ja snart kan det vara värt att köpa en Wii U, nya zelda och mariokart släpp med så blir det nog en... typ i Feb... 21/11 Mario är Mario ! Kommer oftast att vara väldigt bra, med detta och super smash så börjar det krypa fram bra lir till den lilla Wii U. Dock är de fortfarande så pass få att man kan räkna dem på en hand. 21/11
Skicka en rättelse