Trots att #Team Fortress 2 är gammal nog att gå i förskoleklass så fortsätter #Valve att producera gratismaterial till spelet. Two cities heter en ny uppdatering som är på ingång och bjuder på lir i två städer.

Manhattan är den första staden där otrevliga robotar stormar dig och dina vänner i samarbetsläget Mann vs. Machine. Klarar man av utmaningen får man material som man kan använda för att skapa häftiga visuella effekter till sina karaktärer och vapen, till exempel brinnande ögon är precis vad varje medic behöver.

Kartan Snakewater bakas också in i uppdateringen. Det är en capture point-karta av community-kreatören Toivo Sawen. Men Valve betonar att detta inte är den andra staden som åsyftas i uppdateringens titel – den andra staden kommer vi få veta mer om någon gång under kvällen.

Till hemsidan för Two Cities

Det ser bra ut men alltså detta med bunny jumping, känns det inte ganska utspelat. 22/11 Granatspamm kan lätt balanseras med limiterat användande av dem genom cooldowns och annat, så det hade inte varit några problem. Sen har vi ju Fortress Forever som nyligen fick grönt ljus på Steam.. https://www.youtube.com/embed/-0-6wdDyGLI 22/11 Det var nostalgi de! Fast det blir lite konstigt att jämföra TFC och TF2 med varandra, det är två så helt olika spel, gissar på att TF2 skulle vara ett bredare spela som fler lätt kunde börja spela. Jag kan hålla med om att conc granaterna vore supertre... 22/11 Att sprida virus var så vansinnigt kul. Jag brukade knäböja utanför motståndarnas spawn och infektera folk som sprang ut. Ibland plockade man en nybörjare som i panik kutade tillbaka in i spawn och skrek efter heals, varpå hela laget blev infekterat om... 22/11 Köpte detta vid release och tyckte det var fantastiskt. Synd att de förstörde hela skiten genom att tramsa sönder spelet med all jävla hattfest och gratiselände. Önskar en en trea men antar att det aldrig kommer hända. 22/11 Fan vad kul att folk snackar TFC! Har så många grymma minnen från TFC, vet inte hur många timmar man har lagt ner på det spelet. Alla klassiska kartor som 2fort, badlands, crossover, well, rock2, warpath, cz2, dustbowl, avanti och sist men inte minst... 21/11 Typ 90% av alla TF2 Demomans kastar inga granater. En riktig Demoman töntar inte runt med svärd och sköld, han kastar Mirvs och riggar Detpacks för att sedan invänta explosionen som ränsar upp hela skiten ... ;) 21/11 Ja det är mycket annat som skalades av utöver granaterna, ett bra exempel är Medics alternativa användning av sin "healing pack". I hederliga TF och TFC så har inte Medic en damsugare att spruta healing med, utan då var det som ett melee vapen man "slog... 21/11 Räcker det inte med Demomans alla spammande granater? :) 21/11 Rätta mig om jag har fel (spelade aldrig TFC) men TF2 skiljer sig väl väldigt mycket på många andra sätt också jämfört med sin föregångare? Granater av olika slag skulle definitivt kunna ha en plats i TF2 men kanske inte som det ovärdeliga verktyg det... 21/11
Skicka en rättelse