I det klassiska Mega Drive-spelet #Castle of Illusion Starring Mickey Mouse kidnappas Mimmi av den elaka häxan Mizrabel, varpå Musse följer efter henne in i ett magiskt slott. Tidigare i år fick äventyret en högupplöst nyversion till dagens konsoler och datorer – idag gör Ios-versionen debut.

Fem magiska banor behöver man ta sig igenom för att spöa häxan och rädda dagen, och för att få den möjligheten ska man slänga fram 75 kronor i App Store. Några bilder från äventyret ser ni nedan, liksom en trailer som förklarar premissen och visar hur plattformaren ser ut i rörelse. Varning för farliga leksaker och bakverk.

Skitsnack, aldrig upplevt problem med min lg optimus 4x hd mobil, hade en på jobet jag var på tidigare som skröt om sin iphone 4s och sa den var så snabb. Min mobil var snabbare då vi jämförde. Jag bryr mig inte vad folk väljer för mobiler, men att komm... 22/11 Google är på ett viss ett "mänskligare" allternativ då de inte arbetar med hårdvaran på samma viss som appel. tänk microsoft och windows finss till den mästa hårdvaran ditt val vilken du vill använda. Appel har bara sin hårdvara som det får användas til... 22/11 Ah, så det faktum att jag tycker om Apple är påhittat av mig för att fly undan sanningen? Makes sense, tack för infon. Min iPhone 5 har allt jag kan önska från min telefon gällande gränssnitt, funktioner, prestanda och apputbud. Apples produkter har det... 22/11 Just i går gav jag faktiskt upp Android för att det bl.a. kommer så få spel till operativsystemet, och de som väl kommer är så gott som alltid sämre optimerade än sin Apple-motsvarighet. Den Iphone 5 (ej S) jag nu kör springer varv runt den Galaxy S4:a... 22/11 Alltid kul att läsa alla androidägares bitterhet. Speciellt dom som tror att Google skulle vara ett "mänskligare?" alternativ :D Undra vilka som e "sheeps" egentligen? Satan vad jag ångrar att jag byte från ios till android på luren. Den buggiga skiten... 22/11 från sanningen kanske? Apple är det rätt mycket skrivet om hur dom behandlat sina kunder m.m och hur dom ger sig på andra företag med sviniga metoder, därav mitt agg mot dom 22/11 75:- för en app? tror inte det. 22/11 En undanflykt från vad? 22/11 Kan ju säga såhär att jag klanka ner apple innan jag ens hade en android telefon i min ägo, utan ägde en sony ericsson w800i. Redan då kunde jag få läsa nyheter om vad apple höll på med för idioti grejer så din kommentar är endast en undanflykt. 22/11 Jag hyser inte agg mot Apple. Gillar deras grejer och kommer nog alltid göra det. Varje nyhet som gäller ett spel till iOS så är det någon Androidanhängare som börjar gråta direkt och skriver något negativt om Apple. Börjar bli lite larvigt bara. Man... 22/11
Skicka en rättelse