Testa Quake-skaparnas senaste på pc fram till söndag kväll.

Quake-skaparna #Id Software hittade inte tillbaka till gamla dagars storform med #Rage, och kanske har du avstått titeln på grund av det. Men i helgen har du chans att känna på deras efter katastrofen-shooter helt utan kostnad.

Fram till söndag klockan 22 kan du spela pc-versionen av Rage gratis. Riv eld på Steam, hämta spelet och låt avtryckarfingret jobba. Blir du nöjd kan du köpa spelet till 75 procents rabatt under samma period, eller överkomliga 5 euro.

Spelet är helt ok faktiskt så förstår inte allt gnäll, sure det kunde väl ha varit lite mer fartfyllt mellan åt än vad det är men annars är det inget större fel på liret. Dock har jag upptäckt grafikbuggar till och från, särskilt om man valde 64 bit ver... 23/11 Tror faktiskt detta kan vara en bra grej, ett vettigt steg för id, och faktiskt, för hårdvarusidan också! 22/11 Nu har John Carmack tydligen lämnat id så nu är det nog kört för denna legendariska spelstudio. :( http://www.ign.com/articles/2013/11/22/doom-creator-john-carmack-officially-leaves-id-software 22/11 Helt klart värt tidsfördriv! 22/11 Ett riktigt dåligt portat själlöst spel... 22/11 RAGE var ett av de sämsta AAA-spelen någonsin. Varje gång jag hör talas om det blir jag både besviken över hur dåligt det var, och lättad över att jag inte förhandsbokade det. User score är 4.9 på Metacritic (http://www.metacritic.com/game/pc/rage). Och... 22/11 Problemet är att ID Software gick från att göra ett av dem absolut bästa spelen genom tiderna, till att göra ett konsoliferat meh spel som Rage. Att hela PC lanseringen dessutom var rena rama skämtet gjorde ju inte saken bättre. Hade Rage gjorts av någo... 22/11 Helt ok spel, dock är det jäkligt generiskt. Men för det rabatterade priset som steam har nu i helgen så är det definitivt värt att köpa. 22/11 Det enda som man blev lite besviken över med Rage var nog slutet. Det kändes allt för enkelt, dessutom ganska avsnoppat, så man satt där med ett "jaha?". Resan till slutet fanns det inte mycket att klaga på dock. Det gav några timmars nöje. :) 22/11 Spelet som aldrig visste vad det var och som fortfarande inte vet. Ett spel som från början var menat som ett bil spel men ändrade riktning i skapandets skede. Presenterades 2007 och släpptes sent 2011 med ett slut som skapades på 1 timme. Hela storyn... 22/11
Skicka en rättelse