Låt hela världen se din värld.

#Minecraft får i en nysläppt uppdatering stöd för videotjänsten Twitch. Ett enkelt tryck på F6-tangenten är allt som behövs för att sända ut dina förehavanden i den svenska dundersuccén till alla som vill titta.

Fast först behöver ett par saker ställas in. Dina Minecraft- och Twitch-konton måste hälsa på varandra och de behöver din hjälp med detta. Bege dig till dina kontoinställningar för Minecraft och koppla ditt Twitch-konto till det. I spelinställningarna kan du sedan ändra videokvalitet eller binda om till en annan knapp än F6 om du så vill.

Twitch-funktionen är fortfarande i betastadiet, varför det finns risk för strul. För att använda funktionen krävs Windows XP eller Mac OS X Lion (10.7) eller nyare operativsystem.

Läs mer om uppdateringen hos utvecklarna och hos Twitch.

Jag håller ju inte på med att spela in när jag spelar spel, men jag skulle gärna ha velat ha videobevis ibland, speciellt när jag berättar om den gången jag byggde Planet Express i naturlig storlek med Skeppet i hangaren. Allt kunde man gå in i och unde... 22/11 Ah okej då var det inget fel med det då alltså, nja vissa spel känner den som inte av alls även om jag tabbar ut eller går in igen. Utan måste hålla på ett tag och då börjar den visa, ibland när jag går in på något nytt i ett spel i menyn att kanske gå... 22/11 Några sekunders delay är ju ytterst normalt. Upp till tio är ändå bra responstid. Det är mycket information som ska tas emot av twitch och sedan skickas vidare. När det blir svart är det typ vid in och ut tabning samt vid uppstart? Det kan krångla då... 22/11 Jo det är ju endast därför va? För mig personligen så dampar OBS, ibland kan jag spela in och ibland inte. Blir bara svart, jag har även följt instruktioner om hur det ska fungera men jag får alltjämt ett eftersläng på kanske 3-4 sekunder. T.e.x. Jag... 22/11 Får se om/när Valve antingen fixar någon slags egen tjänst eller kör ett samarbeta med Twitch eller liknande tjänst. Känns som det är dags! 22/11 Det är för dom som inte vet vad OBS är eller orkar fiffla med för många inställningar, inte för det är så många precis :P Det är helt enkelt till för dom som vill visa sina kompisar med ett enkelt knapptryck 22/11 Cool funktion men varför använda detta istället för ett väl utvecklat program så som OBS? 22/11 Låter bra det, hoppas det kommer funka bättre än twitch stödet i black ops 2 som buffrar konstant så livestreamen laggar för folket 22/11 ermahgerd minercreftentwitchern 22/11
Skicka en rättelse