På onsdag är det äntligen dags - #Halo 3 äntrar Xbox 360. Seriens föregående delar anses av många vara bland det bästa som gjorts till den första Xboxen. När så trean knuffar serien in i nästa konsolgeneration är förväntningarna därför uppskruvade till ett absolut maximum.

Klockan 21.00 svensk tid den 23 september 2007 - det vill säga exakt nu - släpper #Microsoft embargot för när Halo 3-recensionerna får publiceras av onlinemedier. Och exakt nu kan du läsa FZ:s utförliga granskning. Vad har förbättrats? Är Master Chief redo för en ny vända mot covenanterna? Och viktigast: håller Halo 3 för trycket?

FZ testar Halo 3

Halo 3 i nya Super PLAY

Halo 3 är som sagt stort. Våra närmaste redaktionsgrannar - de Bennet-ledda geekarna på #Super Play - har ivrigt viskat om titeln, viskningar som i takt med releasedatumets närmande övergått till grymtningar. Lyckligtvis har också de fått sätta tänderna i recensionskoden, närmare bestämt som landets första tidning. Resultatet är elva fläskiga sidor som går igenom ungefär allt du behöver veta. Du läser deras recension i nästa nummer, som dyker upp i butik i början av veckan.

Skicka en rättelse