Kort efter att Playstation 4 lanserades i Nordamerika för lite drygt en vecka sen, meddelande #Sony att maskinen sålt över en miljon enheter under de första 24 timmarna. #Microsoft vill inte vara sämre och rapporterar om liknande siffror. Företaget meddelar att gårdagens lansering är den största för Xbox någonsin och att de sålt över en miljon maskiner på de 13 marknader där konsolen släppts.

– Det var verkligen en speciell upplevelse att se tusentals fans kärlek för spelande och hur de köade för sina Xbox One, säger Microsoft-chefen Yusuf Mehdi.

Maskinerna börjar ta slut i butik och företaget jobbar stenhårt för att fylla på lagren med fler konsoler inför den stundande julhandeln.

Källa: Polygon

Playstation också (https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CEUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.theverge.com%2F2013%2F11%2F17%2F5113704%2Fsony-playstation-4-1-million-sales&ei=2HiTUt_-BuT4ygO1j4DIBQ&usg=AFQjCNEGgJXSgJdV1pETz... 25/11 För oss som vill veta vilka länderna är: Australia, Austria, Brazil, Canada, France, Germany, Ireland, Italy, Mexico, Spain, United Kingdom, United States and New Zealand (från Gamespot.com) 25/11 Det gäller alla digitala tjänster och produkter. "The VAT regime applicable to digital products, including ebooks, will be changing with effect from 1 January 2015. The change only affects sales of these products by EU- based businesses to EU-based cons... 25/11 Mmm. Du citerade ju Spit som använde sig av UK i sitt exempel. Sen din sökning är ju på digitala tjänster inte varor. Det är ju faktiskt en skillnad dessa emellan. Sen vet inte jag hur mycket du har handlat utomlands men jag handlar, betalar moms i inkö... 25/11 Då Oculus och annan VR ter sig vara framtiden, så känns det lite värde att läsa sådant här: http://www.techradar.com/news/gaming/oculus-rift-creator-xbox-one-and-ps4-are-far-too-limited-for-what-we-re-planning-1198420 24/11 Skrytfaktor? För att de KAN? För att de inte förstår att det är bättre o vänta ett tag? Prylnördar? 24/11 Om spelutvecklarna skulle satsa på 4k upplösning så skulle jag hålla med dig. Men nu är det vanligt att alla har en 1080p tv i sitt hem och sikta sig in på vanligaste upplösningen på ett nytt system är i mina ögon ganska viktigt. 24/11 Roligt att alla är så låsta på Högre upplösning och högre framrate! Känns som när digitalkamerorna fick fart och Megapixel antalet bara ökade och ökade och flest megapixlar = bäst. 24/11 Kul att Next Gen-maskinerna äntligen är här! Specifikationsmässigt hänger de säkerligen inte med en dyr dator i dag, men det gjorde aldrig PS3 eller Xbox 360 heller. Det Sony och Microsoft erbjuder är en enhetlig hård- och mjukvara över hela användarbas... 24/11 Dagen en överprisad jävla DRM-låda utan spel säljer 1 miljon första dygnet var dagen då gaming dog 24/11
Skicka en rättelse