Det #Minecraft-doftande #Terraria lanserades till pc under 2011. Framgången blev så stor att det senare släpptes till en rad andra format, och meningen var att Playstation Vita skulle vara ett av dem. Ursprungligen skulle det landa på formatet under sommaren, men så blev det inte. Dock behöver vi inte vänta särskilt länge till.

Videogamer har med skarpa ögon noterat en annons för Playstation Vita i senaste numret av MCV, där det står att Terraria ska släppas den 4 december. Utgivarna #505 games berättar för Eurogamer att ett officiellt uttalande är att vänta inom kort.

Jag har inte köpt ett spel till Vitan sen jag köpte tre stycken med konsollen för 1 år sedan. MEd PS plus har jag aldrig gått tomhänt dock, har inte tid eller plats med alla spel jag skulle vilja spela som jag fått därifrån :) 25/11 Som Slainground säger så är Tearaway grymt bra, även Gravity Rush är riktigt bra, och så kan man ju spela alla PSP spel som finns på PS-Store. 24/11 Kan rekommendera Tearaway , Rayman Legends , Spelunky , Killzone Mercenary, Castlestorm. P3P , Persona 4 Golden , Velocity Ultra , Lone Survivor, Wipeout 2048 , för att nämna några spel jag funnit vara riktigt bra. 24/11 Gravity rush som @zoid nämde är riktigt bra och sen finns det ett par andra tex Soul sacrifice, Uncharted, Killzone, mercenaries. Wipeout 2048 alla dom riktigt grymma sen om du har PS plus så får du ju alltid 1 eller 2 spel i månaden till vitan så jag... 24/11 Givetvis behöver man inte hacka en vita för att kolla på film eller lyssna på musik osv... emulatorer är nono dock. Finns inget bra hack till vita ändå vad jag vet. Förövrigt är Gravity Rush ett riktigt guldkorn. Spelet är riktigt riktigt bra, men efter... 24/11 Tror inte du ska behöva låsa upp för att kunna se på filmer, känner en som skaffade sig en vita. Tror inte han behövde göra det i alla fall, men emulatorer vet jag inte hur det är. Det går nog att kolla upp på diverse forum m.m eller fråga sony på direk... 24/11 Perfekt vitaspel!! Har länge tänkt skaffa ett vita men finns det något riktigt plus i kanten spel? Kan man låsa upp den å glo filmer och köra emulatorer? 23/11
Skicka en rättelse