Plattformsikonen är kvar hos Activision, som undersöker möjligheterna att göra fler spel med honom.

Vad händer med Crash Bandicoot? Förra veckan ställde vi oss den frågan då den forne plattformsikonen suddats bort från #Activisions sajt. Hade han köpts tillbaka till #Sony? Nej, sa Sony. Hade han avlivats? Nej, säger Activision nu i ett uttalande.

– Vi äger Crash och fortsätter utforska hur vi kan återuppliva den älskade serien.

Svaret förtäljer däremot inte varför allt kring Crash försvann från Activisions sajt.

Crash Bandicoot var den första plattformshjälten som blev synonym med Playstation. I en tid innan Jak, Ratchet och Sly fyllde #Naughty Dog-hjälten ett viktigt tomrum.

Min åsikt är dock av den att varken EA eller Ubisoft gått lika långt som Activision. Att de mjölkar varumärken är ingen hemlighet, men trots det så är väldigt många positivt inställda till exempelvis AC:Black Flag och många verkar tycka att det är det... 26/11 Ea och ubi håller på med samma grej och inte ungefär utan på pricken. Lev inte i en drömvärld, för du ljög för dig själv. Dom lyckas inte bättre så, nu är jag nyvaken så kan inte nämna så många spel som är mjölkat av företagen. Jag väntar tills jag komm... 26/11 Det är fortfarande rätt skitigt gjort, spelar ingen roll om artikeln handlar om endast ett företag. Man kan endå dra upp exempel på andra företag för det 26/11 Fast mig veterligen är Activision de enda som lyckats avliva en av världens största varumärken genom att helt enkelt övermätta marknaden : guitar hero. EA och Ubisoft håller på med ungefär samma grej men hittills har det gått ganska bra då de ändå verka... 26/11 Fast nu var det en nyhet om Activision. Varför skulle jag börja klaga på EA's och Ubisofts mjökning i en nyhet om Activision? De klagomålen sparar jag till nyheter om dem. 25/11 Rätt omogen kommentar, så fort activision nämns då ska det alltid skrikas ut ordet "MJÖLKNING!) Så vitt jag så existerar det fler företag som mjölkar olika speltitlar och inte bara activision, men jag kanske är blind och korkad? Tycker EA är rätt duktig... 25/11 StackarsCrash :( Vet inte hur många timmar jag spelat 3an till ps1. Var tvungen att leta upp en ny kopia eftersom den gamla skivan skrapat sönder :( 25/11 Är det bara jag som vill ha Crash Bandicoot till Android/iOS? 25/11 Haha, amen! :) 25/11 QFT 25/11
Skicka en rättelse