Corrinne Yu var senast aktuell som Principal Engine Programmer för #Halo 4. Ett spel som belönades med fyra av fem när det recenserades här på FZ. Nu har Yu valt att lämna #343 Industries och Master Chief för att att istället jobba med #Naughty Dog. Vi kan bara spekulera i vilket spel det handlar om.

Den #Sony-ägda studion var senast aktuella då de tillkännagav en ny del i den populära Uncharted-serien. Ett spel som vi inte vet särskilt mycket om, mer än att Amy Henning är manusförfattare och Justin Richmond återvänder. Denna titellösa del planeras för Playstation 4, samma format som Yu är Graphics Programmer på.

Jo, kanske skulle skrivit det :P 27/11 Snälla säg att du menar Drake. 26/11 She wants the D :P 26/11 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/90/CorrinneYuReikyu.jpg/220px-CorrinneYuReikyu.jpg <- helt sjukt att hon är 46 :O asiatiska brudar verkar va ett säkert kort iaf. ;D 26/11 Typiskt lite för FZ att försöka göra en liten nyhet som ingen egentligen behöver större med lite väl valda ord, eller lite humor, och denna gång med lite mindre väl valda ord i rätt ordning? :) Alltså jag gillar vissa av "kommentaren", men ibland är det... 26/11 Jag vet inte vad hon har för kvalifikationer, men hon tillför säkert något bra hos våra gamla favoriter. 26/11 Ja du missade något men kommentaren är nu ändrad så det spelar ingen roll längre. Edit: inte min kommentar alltså utan den som jag refererade till. 26/11 Va? Rubriken eller något i artikeln antyder inget annat än att hon lämnat ett företag och hoppat in i något annat. Vadå omvandla MC till ND? Finns ingenting som tyder på något sådant ALLS! Enda som står är att hon då ämnar 343 och MC bakom sig... Eller... 25/11 http://4.bp.blogspot.com/-jof0O_W_F3E/UEHDlyI7TNI/AAAAAAAAAdY/f0GaiABDxEw/s1600/rg-cartoon-1c.png Tänkte väl det.... 25/11 Han menar att Corrianne lämnar 343 och går med i ND vilket i sin tur leder till att hon förvandlar Nathan Drake till Master Chief. Inte som rubriken tyder på att hon lämnar 343 och helt plötsligt får 343 för sig att omvandla Master Chief till Nathan Dra... 25/11
Skicka en rättelse