För några månader sedan kunde vi meddela att #Assassin's Creed Pirates var under utveckling. Nu har vi fått ännu en trailer och i denna hittar vi informationen att spelet släpps den femte december.

I denna avstickare från huvudserien ska du rekrytera en besättning, uppgradera ditt skepp och leva rövare. Exakt vad för enheter som stöds är något oklart, men de ska i alla fall vara high-end.

ser nästan ut som pirates of the burning sea .. 26/11 Ja det är ett gediget arbete, absolut. Mycket omfattande story och enorm känsla för detaljrikedom. Men bra, nja. Första tyckte jag hade en bra story, många frågetecken under spelets sång och spännande uppbyggnad inför en stark final med några plot twist... 26/11 Ingen story? Har du spelat rätt Assassins Creed? Och inte nån taiwankopia med ett liknande namn? Det är ju svin bra story om man följt med från början. Älskar hur dom väver ihop alla spel. 26/11 Tycker spelen är rätt balla. Fast iofs kan de ju skippa mobil spelen och lägga fokus på sina huvudspel på de ordinära plattformerna. 26/11 märklig reklamfilm då det var 1st pirat på skeppen...kändes ju lite fattigt och dött...alla kanonerna var uppenbarligen fjärrstyrda från kaptenens hytt.. 26/11 givet köp 26/11 Nja storyn är väl ingen höjdare direkt, men klart bättre än 3:an. Jag tycker inte något AC-spel har story som sitt starka kort, men i Black Flag finns det i alla fall hyggliga karaktärer och ett protagonist som man lär sig förstå och sympatisera med i... 26/11 Så dom är tillbaka på samma nivå som tvåan ungefär alltså? I och med AC 3 var ett steg ner och detta är ett upp. Har hört att storyn är trist och dålig i Black Flag är det något du upplever? 25/11 Hoppas det funkar på min s4:a :) verkar bra 25/11 Tycker Black Flag är riktigt bra, men det är mer en bra piratsimulator än ett Assassins Creed. Vidare var det lite för många "följ den här personen"-uppdrag, och alldeles för lite uppdrag där man kunde lösa uppgiften på fler än ett sätt. Helt klart ett... 25/11
Skicka en rättelse