Förra veckan rapporterade vi att Xbox One har problem med läsaren. Vissa blu-ray-läsare vägrar helt enkelt läsa skivorna och ger istället ifrån sig ett märkligt ljud, något som spelare dokumenterat på Youtube. Fast inget ont som inte för något gott med sig – #Microsoft tänker kompensera de som drabbats.

Polygon har tagit del av ett mejl från Microsofts support där det framgår att alla som har en trasig enhet kommer få en ny sådan. Som plåster på såren får man även ett digitalt exemplar av #Dead Rising 3, #Forza Motorsport 5, #Ryse: Son of Rome eller #Zoo Tycoon. Enligt Microsoft själva är det ett väldigt litet antal konsoler som inte fungerar som de ska.

Sant. Fast samtidigt, är det värt de pengar man får lägga ner? Självklart har vi alla olika smaker och anledningar till varför vi köper en konsol/pc. Personligen så köper jag en konsol för att spela. Resten jag får är bonusar. Därför för mig är det vikt... 28/11 Dock får man ju betala för funktionen och kan personligen se det smidiga i att kunna "snappa" nåt intressant från tv medans man "slöspelar". Jag såg detta som en feature som är i princip den enda där den klår PS4. utan denna funktion är den ju bara en... 28/11 Såklart det stämmer? Det finns flera nyheter som behandlar problemet. Ett problem de även sagt att de inte kan fixa. Fast denna möjlighet känns lika onödig som funktionen att jag kan koppla in min pc till Xbox och spela dataspel på min tv med Xbox kontr... 28/11 Appropå fel, ingen som hört något om att xbox one funkar väldigt illa med att koppla in andra källor (t.ex. Tv) till den? För oss i europa då vi är i PAL landet med 50hz och den tydligen är låst till 60hz så får man en ryckig bild på allt som spelas ige... 27/11 :up: 26/11 Det hade påmint lite om vad den där Microsoft snubben som fick kicken i höstas sade till alla de som hade dåligt internet :p 26/11 Måste ändå ge Microsoft cred för behandlingen med min 3 åriga 360 när den gick sönder efter butiks garantin. UPS hämtade vid dörren och lämnade vid dörren med en veckas mellanrum...det är service :) 26/11 Schysst. Jag hade inte varit missnöjd ! Är riktigt nöjd med den support jag fått på Microsofts andra produkter :) 26/11 Håller med dig.. Fick en vattenskada här hemma och det öste ner vatten över min kinect.. Det va inga problem skickade bara in den trasiga så skickade dom mig en ny.. Lite förvånad att dom faktiskt var så tillmötesgående :) 26/11 Det hade ju vatt roligt om dom gett ett digitalt spel och struntat i att laga läsaren :) -HÄR! Spela digitalt istället :D 26/11
Skicka en rättelse