Efter rykten som fick ett antal hjärtan att brista, berättade till slut #Sony att de fortfarande utvecklar The Last Guardian. Seriens skapare Fumito Ueda är kvar, men på frilansbasis. I en intervju med Edge Online har han berättat vilket framtida koncept som lockar honom. Håll i hatten nu.

– Det här kan komma som en överraskning, men en dag skulle jag vilja göra ett spel med zombie-tema. Jag skulle vilja göra ett lättillgängligt spel för hårdvara som baseras runt en pekskärm. Ja, beroende på att jag kommer på en bra idé förstås. Det finns många andra idéer, men de är hemliga.

Visst verkar det nästan som om Fumito Ueda funderar på att prova på mobilbranschen? För dig som tycker de levande döda är uttjatade, berättar Ueda att man kan göra de till mer än bara en fiende att skjuta på. Hur det går med projektet får vi se, men först får han se till att göra färdigt #The Last Guardian.

Asså seriöst, om ni tycker zombiespel är uttjatat, LÅT bli att spela dem då. Tycker att utvecklare ska få göra vad dom själv vill göra. Oftast blir det bättre när man gör nånting man vill göra :P 27/11 Ni som verkar avsky zombie spel eller ww2 spel och tycker det kommer för många. Ni MÅSTE inte spela dessa. Jag vill själv ha fler av båda sakerna (yes, jag har redan fruktansvärt många). Inte fan gnäller jag så fort det kommer ett bilspel eller sportspe... 27/11 Varför just ett WW2-spel? Spela Call of Duty-spelen, Brothers In Arms eller varför inte Company of Heroes? Vill hellre se mer spel som utspelas i framtiden eller i ett helt annat universum. Någonting fräscht. 26/11 Left 4 Dead och The Walking Dead(TV-serien) har fått igång detta beroende av zombies tror jag! :) Det har ju verkligen exploderat iaf. 26/11 Mobilt zombiespel alltså? Underbart, jag längtar! 26/11 Jag tror vi är något revolutionerande på spåren här! Dino Crisis 4 hade varit sjukt nice! Eller ännu bättre, radera Dino Crisis 3 från historien och gör en riktigt trea istället! 26/11 Ett nytt Dino Crisis i stil med orginalet vore inte helt fel!!! Körde igenom det 4-5 gånger på ps1an och det var mitt första survival horror spel, sicka härliga tider <3 26/11 Bara det kommer till PC så blir jag nog aldrig mätt på zombier. Robotdinosauriezombier. 26/11 Så originellt! ...eller inte. 26/11 Inte ännu fler zombies. Är det inte dags för något nytt... typ robotar. Eller dinosaurier. Eller robotdinosaurier! 26/11
Skicka en rättelse